maandag 22 juni 2015

Frake houten delen

Limba, Akom Herkomst Tropisch West-Afrika Botanische naam. Kleur en bijzonderheden. Fraké kan in kleur variëren van lichtgeel en geelgrijs tot . Krijtstrepen en pinholes die kunnen voorkomen, geven het hout een nog meer uitgesproken uiterlijk.


Fraké is een stevige en stootvaste houtsoort die uitermate geschikt is diverse toepassingen, onder andere als gevelbekleding en. Fraké noir, is de merknaam voor thermisch verduurzaamd Limba.

Door de behandeling krijgt het hout ook zijn specifieke kleur en tevens de warme en . Twee houtsoorten vergeleken: Fraké Noir vs. Samenstelling: Thermisch behandeld hout van snelgroeiende soorten zoals Fraké (Limba). Fraké is een snelgroeiende loofhoutsoort , afkomstig uit verantwoord beheerde FSC-bossen in West-Afrika.


Algemeen: Het foutvrije houtoppervlak heeft een . Naast gevelbekleding is Fraké Noir ook uitermate geschikt voor het bekleden van bergingen, tuin- en geluidsschermen. Fraké wordt door het hittebehandelingsproces opgewaardeerd naar Duurzaamheidsklasse I. Naast het verhogen van de duurzaamheid van het hout , wordt ook het krimp en zwelgedrag van Fraké Noir .

Platowood is een houten gevelbekleding. Geplatoniseerd duur en milieuvriendelijk hout. Er zijn diverse soorten: Fraké , populier en vuren. Plato Frake Erg duurzaam voor buiten. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Voordelen van Fraké Noir. Het toepassen van Fraké Noir heeft diverse voordelen voor gevelbekleding.


Het hout vergrijst snel en egaal wanneer het onbehandeld wordt toegepast en voldoende ventileert. Hardhouten planken Fraké hout x 1mm € per meter. Heel het jaar stunt ik met Platohout. De prijs gaat door de bodem. E 3- inclusief btw per vierkante meter.


U krijgt daarboven nog korting op ecoleum en bij afname van hout korting, dus tegen groothandelsprijs. ThermoHout Fraké heeft een levendige uitstraling en is vrij van noesten en harsgangen, een enkele pinhole kan voorkomen. Bekijk ook Thermohout Vuren.


Fraké Noir is een thermisch gemodificeerde houtsoort en een perfect alternatief voor tropisch hardhout.

Het hout is bij uitstek geschikt om zeer strakke, moderne projecten te realiseren. Het leent zich echter ook uitstekend om klassiek ogende gevels te creëren. Fraké houten gevelbekleding aanbrengen voor het nieuwbouwproject Wijburg op IJburg te Amsterdam. De Fraké-delen zijn voorzien van Flame Delay FX-pro, zodat het voldoet aan brandklasse B-s d0.


Elke houtsoort vergrijst namelijk op een andere manier: Western red cedar krijgt een zilvergrijze vergrijzing, frake hout wordt lichter, maar behoudt nog wel een beetje kleur, geplatoniseerd grenen of vuren worden donkergrijs van kleur. Als u kiest voor naturel hout dan moet deze houtsoort wel van een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts