maandag 22 juni 2015

Metaal kopen particulier

Limtrade biedt u het grootste en goedkoopste assortiment in Nederland. Rechtstreeks vanuit de fabriek, dus snel bij u thuis geleverd. Voor bedrijf en particulier. Verzendkosten € ex btw.


Boven € 2ex BTW gratis verzending. Koop en Verkoop Metalen op Marktplaats.

RVS, ijzer, staal en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Dankzij ons hoog-performant machinepark en gekwalificeerde medewerkers leveren wij al vele jaren snel en op maat. Met onze webshop willen we een optimale dienstverlening geven aan al onze klanten.


Metaalwerk Hancke werkt steeds . Metalpoint is een nieuw concept waarbij u zelf online, met of zonder AutoCad bestanden, metalen plaatwerk en profielen kunt samenstellen en bestellen. MAATWERK METAAL UIT EIGEN FABRIEK. Het grootste aanbod aan metalen klusmaterialen is te vinden op Limtrade.


Hier kunt u naast de staalprofielen terecht voor overige metalen zoals stalen balken, betonstaal, RVS en aluminium.

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Aangezien ons assortiment aan staalprofielen zo enorm is, kijken wij er niet vreemd van . Ijzersterk in staalhandel met passie voor maatwerk. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.


HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. U bent van harte welkom bij onze afdeling platenhandel. U kunt bij ons terecht voor alle platen in standaardafmetingen die u nodig heeft.


Ook voor al uw metalen op maat tegen zeer concurrerende prijzen! Levering van staal, rvs aluminium, koper, messing. Groot assortiment profielen. Alle materialen tegen de goedkoopste prijs.


Naast de twee huidige bestuurders, Luc en Marie-Christine Christiaens, telt het bedrijf een dertigtal personeelsleden. Allemaal samen staan ze garant voor de kwaliteit van de producten en voor het goede verloop van de bestellingen. Van Meerbeeck Metalen nv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts