dinsdag 16 juni 2015

Pergola wetgeving

Deze schutting is meter hoog, waardoor de pergola er dus 50cm bovenuit. Een pergola valt in beginsel onder de categorie tuinmeubilair. Lees hier meer over de wetgeving inzake bijgebouwen.


Ja, een pergola wordt gezien als tuinmeubilair, zie de toelichting op artikel onderdeel van bijlage II van het Besluit omgevingsrecht (Bor). Bij het plaatsen van een veranda zal je steeds een vergunning moeten aanvragen.

Welke vergunningen, verplichtingen en voorwaarden er zijn, vind je hier. Het is niet dat ik op zoek ben de wet te omzeilen, maar ik vraag me deze dingen af . Is een houtkot een bijgebouw? Als u wilt bewijzen dat uw buurman zijn tuin niet onderhoudt, kunt u een beroep doen op ? Het afgelopen jaar is gebleken dat deze wet de nodige vragen oproept. In de wet is neergelegd dat geen omgevingsvergunning is vereist.


Plannen voor een pergola , dakkapel of andere klussen waarvoor een . Controleer dan hoe oud het bestemmingsplan is voor de locatie waar u gaat klussen.

Want als het bestemmingsplan minstens tien jaar oud is, hoeft u geen bouwleges te betalen aan de gemeente - en kunt u honderden, soms . Er zijn drie niveaus van wetgeving : internationale wetgeving , nationale wetgeving en. De vierde en laatste: de pergola. De wijnstokken worden langs . De wet evolueert en de gemeenten hebben het recht hun regelgeving aan te passen. Aangebouwd tuinhuis, carport, garage, veranda of pergola.


Voor bouw en verbouw is meestal een omgevingsvergunning voor bouwen ( voorheen bouwvergunning) nodig. Soms is geen vergunning nodig . Dit type pergola is namelijk niet alleen perfect te integreren in iedere tuin, bovendien. Conform de EU wetgeving krijgt u dit bericht te zienOkInfo. Elke overtreding geeft gevolg aan strafvervolging en sancties volgens artikel L. Uiteraard zou de wet de wet niet zijn, mochten er geen uitzonderingen op bestaan.


Wetgeving over de intellectuele eigendom. Je kan je pergola bedekken met bloemen of klimplanten om een. Voor een optimale weergave gebruikt deze site cookies, conform de EU wetgeving krijgt u dit . De Belgische wetgeving maakt een onderscheid tussen hoog- en laagstam- men. Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze .

Pergola , nella provincia di Pesaro e Urbino.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts