dinsdag 30 juni 2015

Pvc plaat wit

Kunststofplatenshop heeft een uitgebreid assortiment aan PVC platen wit geschuimd. U heeft keuze uit geschuimde PVC platen, ook wel foam platen genoem variƫrend van tot millimeter dik. De platen hebben een licht gestructureerde toplaag.


Geschuimd PVC is lichter dan massief PVC, ook wel hard PVC . Wij leveren de harde PVC platen in de kleuren wit en donkergrijs.

De afmeting van de plaat is 2x 1cm. Hard PVC hele plaat in de kleur wit MM dik. De vlakke plaat uit pvc is stevig en gaat minstens jaar mee. Bevestig door te lijmen.


Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en maten. Tot ons assortiment behoren geschuimd PVC wit , PVC schuimplaat en hard PVC platen. Elke plaat wordt door ons GRATIS op maat . In onze shop vindt u een groot aanbod PVC 3mm terug.

Deze platen worden geleverd in verschillende kleuren zoals wit , zwart en grijs, maar ook geel, blauw, groen en rood. Uw 3mm PVC plaat wordt gratis op maat gezaagd en geleverd binnen de uur. De webshop voor kunststof , plaat , staf, buis en eindproduct.


Geen afbeelding Bekijk product. Forex Print geschuimde PVC plaat wit 1-z folie. Onderstaande platen zagen wij graag voor u op maat (met meelevering van de reststukken). Neem voor een calculatie contact op met onze verkoop.


Scafoam is geschuimd PVC en is uitermate geschikt als reclameplaat en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Deze witte PVC - plaat uit Scafoam meet 1xm en heeft een dikte van 5mm. Door slimme technologie minder restmateriaal en een betere prijs voor u als consument! Deze PVC platen van hardschuim zijn ideaal voor reclame en standbouw doeleinden. Stickers kunnen eenvoudig op pvc hardschuim platen geplakt worden, hecht erg goed.


Vaak worden er bordjes van dit product gemaakt. Bekijk ons assortiment Kunststof platen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.

HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Lichtgewicht en handig in gebruik. De meest voorkomende kleur is wit , met een glanzend of mat oppervlak.


Dankzij de goede dimensionele stabiliteit . PVC- schuim laat zich zeer goed be- en verwerken, en weegt slechts de helft van een gewone PVC plaat. PVC-schuim wordt wel gebruikt voor display en presentaties, maar is niet geschikt voor rechtstreeks contact met voedingsmiddelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts