dinsdag 16 juni 2015

Houten balk 71x196

Vurenhout is gemakkelijk te monteren met schroeven, spijkers of constructielijm. Het voldoet aan de kwaliteitseisen, heeft een FSC keurmerk en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Bij binnentoepassingen kan het hout verder terugdrogen waardoor het wat kan krimpen. De vermelde maatvoeringen zijn onder . Vuren geschaafd 75x2is het meest gebruikt als constructiehout in de Nederlandse bouwsector. Vuren is de genormeerde naam voor het hout van de fijnspar.


De botanische naam is Picea Abies. In Nederland is vuren de meest gebruikte naaldhout soort en daarmee tevens de meest gebruikte houtsoort. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Op zoek naar de juiste balk voor de uw klus? Bekijk dan nu het ruime assortiment van PontMeyer! Voor 12: uur bestel de volgende werkdag in huis. JPG Vuren 75x2balken. Eenvoudig online bestellen.


Balken C2 scherpe prijzen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Productbenaming: Balkdrager.


Afmetingmateriaal: mm. Materialen overig: sendzimir verzinkt. Synoniemen: Raveeldrager . Zwaardere maten vurenhout voor constructieve toepassingen (C18).


Het vuren klasse c komt voornamelijk uit Noord-Europa. Het is kunstmatig gedroogd op ca. Vanaf 50mm dikte wordt het hout standaard geschaafd met ronde hoeken. In het Midden-Europees vuren bevindt zich meestal een klein percentage dennen.


Inlands vuren wordt voornamelijk als rondhout en gekantrecht hout op de markt gebracht. De bestaande balken zijn dus al te klein om de bestaande houten vloer te dragen. Dit wordt alleen maar erger als je een . Artikelnummer, : GBBALKD71X196. Besteleenhei : per stuk. Balkdrager gbs-ll verz 71x1- Gb balkdrager gbs-ll verzinkt 71x196mm.


Houtmaat , : x 1mm. De balkdrager is geschikt voor montage tegen zowel hout (met slagschroefnagels) als steen(met slagpluggen) waarbij geen uitstekende delen naast de balk voorkomen. Voor enkelzijdige eindoplegging van houten balken , gordingen, aan de muur of kantplank (slaper) bij plat dak, vloer en ravelingen. Typering fabrikant, GBS-ZL.


Oppervlaktebehandeling, sendzimir verzinkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts