dinsdag 30 augustus 2016

Aluminium tongnaald dubbele deur

NIEUW: binnen de serie zijn ook de modellen speciaal . Ook zijn er speciale 0modellen die . Voor dubbele deuren met een dikte van mm. Draairichting: Din Rechts 1. Bij het bepalen van de draairichting wordt altijd uitgegaan van de actieve deur(loopdeur).

Het is een aluminium systeem waarvan op elke deur één profiel . Bent u op zoek naar aluminium deurnaalden? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan deurnaalden, waar u uiteraard de volledige fabrieksgarantie op krijgt. Het deurnaaldprofielsysteem verzorgt de afdichting tussen dubbele houten deurbladen, waarbij de deurnaalden de kopse kanten van de deurbladen omvatten. Meer over dit product, leest u in dit artikel.


Als er gebruik wordt gemaakt van dubbele deuren in een pan dient de ruimte tussen de twee deuren afgedicht te worden. De deurnaald is het product dat . Voorkom tocht tussen jouw dubbele deuren met een passende deurnaald.

De ingenieuze constructie is een uitkomst voor de perfecte afsluiting van jouw deuren. De ruimte tussen de dubbele deuren afgedekt door een zichtbare aluminium geanodiseerde deklijst van mm breed met geïntegreerde tochtborstels. Inbraakwerende prefab deurnaald met geïntegreerde kruk of cilinder bediende meerpuntsluiting.


Deze prefabnaald is bedoeld is voor dubbele deuren die binnen gesitueerd is en geschikt voor deuren van mm dik. Standaard dubbele deuren. Vaste tussenruimte deuren: . Bascule kantschuif (incl. sluitplaat) staal vernikkeld. De schoot blokkeert bij openen en sluiten door een hevelmechanisme die de schoot bedient.


Prijs per 5: €2excl. Deurnaaldprofiel aluminium per verpakking meter. Registreer en zie uw bedrijfsvoordeel. Stap Slot aanbrengen in . Alprokon Aluminium Development B. Ons deurnaaldprofielsysteem is de kern van ons bestaan. Onze deurnaalden zijn inbraak-, brand-, rook- en geluidswerend.


Thermisch geisoleerde deurnaaldprofielen.

Met gebruik van een nieuwe hoogwaardige vinding op het gebied van bij verhitting expanderend mate- riaal, Tecnofire genaam is men er in geslaagd nieu- we (thermisch geisoleerde) deurnaaldprofielen te ontwikkelen voor dubbele brandwerende deuren met een. Details van deur DS 3en DS 407. ZORG voor dubbele deuren.


Onze aluminium sluitsystemen tussen dubbele deuren ? Na jaar zijn wij er nog steeds gek op! Overtuigd van de degelijkheid en functioneren, van eenvou vernieuwing en creativiteit. Maar de vraag is: “hoe overtuigen wij u, de initiator, . Heb je dubbele deuren , dan heb je daartussen dus een deurnaald zitten. Of die zou er moeten zitten.


Hier vind je ons aanbod deurnaalden. Zit jouw maat of uitvoering er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een deurnaald op . De HMB Multipoint inbouw Binnendeurnaald is dé meest praktische oplossing voor dubbele binnendeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts