dinsdag 30 augustus 2016

Keezenspel zelf maken

Keezkist en personen. Keezen - ,rh:nl. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Uiteraard moet de pion van zijn partner de resterende stappen wel kunnen maken , zodat in totaal altijd stappen worden gemaakt. Te vinden op de -pagina van de Sport- en. Betaling via bank of iDEAL, verzending of bij meer dan2punten afhalen!

Het keezenspel wordt geleverd in een mooie bedrukte verpakking en inclusief houten pionnen, speelkaarten en de spelregels van keezen. Een veel verkochte variant. Speelwijze: Je speelt het spel in tweetallen. Jan zet zijn laatste pion binnen door drie stappen te maken en de overige vier stappen verder te gaan met een pion van zijn partner. Vanaf nu spelen ze samen verder met de zelfde.


Koop of Verkoop keezen op Marktplaats. Het doel van het spel is om samen met je partner zo snel mogelijk met alle pionnen op de eigen thuishonk te komen. Als een speler al zijn pionnen op zijn thuishonk.

Wel altijd de stappen volmaken. Je mag zelf wel deze pion omruilen met een andere pion als je de boer hebt. Algemeen: Mag je met je maat overleggen tijdens het spel?


Nee, dat is niet toegestaan tijdens het spel. Als u zelf alle vier de pionnen in uw honk hebt, mag u uw partner helpen. Mocht u onverhoopt een vergissing maken bij het opgooien van een kaart (of voor uw beurt een kaart spelen) dient u deze kaart direct terug te pakken. Echt Hollands en oergezellig bordspel! De spelkaart die je opgooit, bepaalt wat je met je pion mag doen.


Zorg dat je je pionnen als eerste op de thuishonken hebt en probeer met pestkaarten te voorkomen dat je. Houten Speelbord voor tot spelers. Het spel kan met twee personen gespeeld worden, in teams van twee met vier of zes personen.


Uitvoering voor ( buiten) en spelers. Inclusief deck speelkaarten, pionnen hout. Bij keezen doet men de zetten met speelkaarten. Individuele scoretelling.


Bij bestelling ontvangt u willekeurig een rood of blauw pakje. Het brengt de ouderwetse gezelligheid weer terug.

Keezbord Hout totaalbox personen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts