vrijdag 19 augustus 2016

Hettich verbindingsbeslag

Onzichtbaar verbindingsbeslag voor heel vormvaste en krachtige verbindingen van legplanken en zijwanden van lichte platen volgens het beproefde excenter- sluitprincipe. Te gebruiken vanaf mm deklaag. Oplossingen voor elke verbindingsopdracht, voor actuele en toekomstige design- en constructieve vrijheid. Makkelijk te gebruiken in de productie en tijdens de montage.


Verbindingsbeslag voor kracht- en vormgesloten verbindingen van legplanken en zijwanden volgens het beproefde excenter-sluitprincipe.

Het beslag wordt in een dubbel boorgat met mm boorafstand gedrukt. Bekijk ons assortiment Verbindingsbeslag in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt.


Er is altijd iets te doen. Door de excentrische inhangmethode worden zijwanden en legplanken stevig met elkaar verbonden. Excentrisch verbindingsbeslag VB21.

De legplank moet van bovenuit gemonteerd worden. Bij Deceuninck-Deforce kunt u terecht voor een groot assortiment aan meubelbeslag - verbindingsbeslag , kastophanger, bedbeslag - bedbeslag. Kunststof met geharde boorbussen van staal. Voor montage vanuit de . Metrische schroefdraad Mx mm spanmaat : mm uitv.


Onder voorbehoud van maatafwijkingen en . Rostrino onzichtbare verbinder. Rastex afdekkappen t. U gaat zelf een kast maken? Wij leveren een groot assortiment verbindingsbeslag toepasbaar voor elk kast.


Kunt u niet vinden wat u zoekt? Rapid S en inschroefdrevels Twister en stalen drevels,. Alle rechten voorbehouden. Deze veelzijdige machine kan scharnier- en montageplaatgaten boren en het beslag er indrukken, alsook verbindingsbeslag en ladegeleidersgaten boren. De tweezijdige centreermal MultiBlue maakt het centreren mogelijk van: systeemboringen in het Systeem voor bijv.


C-maat mm voor scharnieren. Technische gegevens, Nee.

Verbindingsbeslag type STE124. Hettich Softclose Demper Compleet Universeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts