woensdag 31 augustus 2016

Babygym hout tipi

Houten tweeling babygym. De babygym is helemaal handgemaakt met heel veel liefde en zorg. Laat het avontuur beginnen onder deze leuke tipi play gym van Childhome. De stevige houten babygym is perfect om je kleintje te vermaken. Babygym Tipi Wit Childhome.


Aan het rekje kun je verschillende speeltjes hangen om de baby te laten spelen.

De tipi playgym speeltjes zijn apart v. De beweegbare onderdelen prikkelen de nieuwsgierigheid van je baby! Een babygym is een stuk speelgoed waar een baby zich vanaf ongeveer maanden uitstekend mee kan vermaken als hij even wakker is. Het stimuleert de ontwikkeling en zorgt voor mooie kreetjes van het kleine mensje. Een houten tipi - babygym ! Onze unieke hippe babygyms van hout stel je zelf samen! Kies de kleur van de pootjes en kies de knuffeltjes die je eraan wil hebben.


Hierdoor pas je hem helemaal aan naar je eigen smaak en interieur.

Deze babygym staat gegarandeerd voor urenlang speelplezier voor je kleintje. Door de verschillende texturen, . Deze tipi babygym is gemaakt van hout en is afgewerkt met gekleurde poten en drie vilten veren. Handgemaakte houten babygym in de vorm van een tipi. Aan de tipi hangen kralen met een bijtring, belletje. Oh-oh-oh, wat houd ik van hout.


Het is niet alleen voordelig, maar ook makkelijk te bewerken én je kunt er alle kanten mee op. Gym en tribal toy set hout spelen sportschool en hangende. Kids teepee play wigwam tent teepee kids tent, teepee, teepee, tipi Mint set of.


Notre histoire : -Tout a . Baby Room DiyDiy Baby Gym Diy . Voor de kralen mag een set van kleuren gekozen worden. Advies Leeftij Vanaf Maanden. Garantie, Jaar Fabrieksgarantie.


Benodigdheden do it yourself tipi babygym. Een blikvanger in je huis én superleuk speelgoed voor de allerkleinsten! Makkelijk te pakken door de houten ring die eraan bevestigd is, maar natuurlijk ook leuk om naar te kijken :) Het .

Voor een mooie neutrale, warme uistraling in de woonkamer, speelhoek of babykamer. Een mooie houten baby gym van het Zweedse merk Kids Concept.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts