vrijdag 12 augustus 2016

Salontafel boomstam op wielen

Glanzend gelakte boomstam tafel op wieltjes. Lengte 105cm breedte 47cm hoogte cm. Bied een mooi bedrag en hij is van u. Vind boomstam salontafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Boomstam salontafel op wielen.

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Koop of Verkoop boomstam salontafel op Marktplaats. Er zijn heel veel soorten houten bijzettafeltjes en de meest natuurlijke variant is de boomstam tafel op wielen. De boomstam tafel op wielen is uitgevoerd met vier industriële zwenkwielen, waarvan er ééntje geremd is.


Daarom hebben wij de mooiste boomstam salontafels van Nederland in één online-winkel! Ze zijn er in alle soorten en maten - Wij leveren ook Maatwerk. Hou je van landelijk wonen?

Of meer van industrieel? Omschrijving: Welkom bij Indeco Design. De mooie vormen van het hout en de fijne nerfstructuren maken deze boomstamtafel zo bijzonder. De schijf is licht van . Stoere salontafels direct uit voorraad of op maat gemaakt. Exclusieve kwaliteit en snelle levering!


Showrooms in Hardinxvel Gramsbergen en Utrecht! Vergeten door de lokale boer, helemaal onder het stof en ruw als schuurpapier zagen wij van OOOX er een fantastischblad voor een salontafel in. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Deze pin is ontdekt door stefanie pooyé. Prachtige linden boomstam salontafel die ik helemaal zelf heb gemaakt!


Geheel ontschorst, geschaaf geschuurd en 3x gelakt! Er zitten ook meubel zwenkwielen onder voor makkelijke verplaatsing. Ik maak deze schijven op bestelling voor mensen en verkoop ook de schijven geheel onbewerkt, zodat mensen ook hun . Deze tafel heeft een boomstamblad , het onderstel is blank gepoedercoat. Het blad staat op wielen , zodat de tafel . Te gebruiken als bijzet tafeltje of salontafel , maar ook als boomstam kruk.


Door de geremde wielen kan het tafeltje niet van zijn plaats verschuiven.

Een prachtige salontafel ! Deze boomstamtafel past in elk interieur! Vind dit product in de woonwinkel in Tilburg of ga voor meer inspiratie naar de webshop van Creative Open. Wilt u een salontafel op wielen , een salontafel van grenen of liever één van sloophout?


Of wat dacht u van een boomstam als salontafel ? Bij ons kan het allemaal. Ons aanbod is divers en uniek en voor elke inrichting is een passende salontafel te vinden. Heeft u zelf een ontwerp in gedachten en wilt u een salontafel op . Vriendin legt je uit hoe. Maak een bijzettafeltje van een boomstronk, zonder schors. Met een boomstamtafeltje haal je de natuur in huis en het hout zorgt voor een warme sfeer.


Deze stoere boomstam salontafel heeft een enorm dik blad met dikke wielen eronder. Grote collectie boomstam salontafels in onze Kebof collectie! Wij zijn dagen per week geopend.


U bent van harte welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts