dinsdag 23 augustus 2016

Noordman leiden haagweg

Noordman Hout beschikt over eigen transport, wat ons in staat stelt op snelle en flexibele wijze te leveren. De Spaanse keuken is er één van pure ingrediënten. Spaanse wijnen, hoe kan het ook anders, passen daar het beste bij.


Onze moderne winkel bevindt zich aan de Haagweg , net buiten het centrum van Leiden , naast Noordman Hout en Restaurant Woods. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenhei dus u kunt gemakkelijk met de auto voor de deur komen om uw wijn in te laden. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids.

Met vakkundige objectieve voorlichting proberen wij ons enthousiasme voor wijn op u over te brengen. Noordman Wijnimport is gecertificeerd als KVNW register wijnhandelaar. Met een groot assortiment biologische en fairtrade wijnen. Kom eens een kijkje nemen bij ons op de Flevoweg in Leiden , hier hebben wij alle.


Het was de goede oude tij waarin je nog je eigen port en sherry kon tappen uit grote houten vaten. Veenderveld 1Roelofarendsveen. Hulp nodig bij het vinden van Noordman Hout in Leiden ? Indien gewenst verbinden we u direct door.


De beide broers waren zoons van vader Th.

Noordman , eigenaar van de bekende houthandel Noordman aan de Haagweg in Leiden. Jaap en Willem waren beide in wijn geïnteresseerd en vertrokken op jeugdige leeftijd . De onderneming Noordman Hout is gevestigd op Haagweg te Leiden en is actief in de branche Groothandel in hout, sanitair en overige bouwmaterialen. Architect: Kees Lau Opdrachtgever: Loods , Loods 11. Het langgerekte perceel aan de Rijn ligt ten westen van het stadscentrum.


De zaagmolen is nu een museum. Woonhuis Noordman Haagweg ( Leiden ). Op deze database is een disclaimer van toepassing. Klik hier om de disclaimer . Gevelteken Haagweg Leiden.


Een door STIEL gemaakte foto van een schilderij, waar deze molen is te zien. Voor een gezellige lunch met vrienden of een luxe diner met zakenrelaties. Voor bootjes die aanleggen op een zomerse avond of voor levensgenieters die de winterkou willen verruilen voor een warm welkom. Bij Woods geloven we dat ieder etentje een bijzondere belevenis moet zijn. Kom genieten van onze heerlijke gerechten en onze zorgvuldig speciaal voor u geselecteerde wijnen.


U vindt Restaurant WOODS in hartje Leiden , gelegen op een historische locatie met een sfeervolle ambiance. Ideaal voor feesten, partijen , . Provincie: Zuid-Holland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts