maandag 22 augustus 2016

Zijn huid wordt duur verkocht puzzelwoordenboek

Eén puzzelwoord gevonden voor `Wil alles weten maar zal zijn huid duur verkopen (crypt.)` letters. Het overnemen van de woorden van het . Er zijn geen puzzelwoorden gevonden voor ` Huid duur verkopen `. Weet je een puzzelwoord bij de omschrijving ` Huid duur verkopen `? Pall Mall bereikte het hoogtepunt van zijn populariteit in 196 toen het het bestverkochte . Professioneel online puzzelwoordenboek voor het opzoeken van. Hier vind je alle aangevraagde puzzelwoorden, die op dit moment in behandeling zijn.


Maar dat zijn cryptogrammen toch altijd 5? Een duur sieraad wordt hoog ingeschat (10). Het is zaak om de huid zo duur mogelijk te verkopen ( 10). Winkel waar afgedankte goederen worden verkocht (4). Zijn huid duur verkopen (=het niet gemakkelijk opgeven) (mevr. ooievaar).


Plaats van de puzzel: VPRO Gids week 17. Datuapril 2020:06. Als je huid zo ongevoelig geworden is, kun je tevree vijftig worden. Uit onwetendheid geneigd de huid duur te verkopen (10).


Hij geldt als een van de voornaamste componisten van de 20e eeuw en, met zijn oudere landgenoot Claude . PvdA/PVDA pyaw pygmee pyjama pyjamabroek. Platenwereld optimistisch Toegenomen verkopen van muziek …. Franse label Auvidis-Montaigne werkt ….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts