dinsdag 30 augustus 2016

Verbindingsschroeven

Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Levering binnen 24- uur, persoonlijk advies.

Zet kastjes mooi in elkaar met deze verbindingsschroeven met afdekplaatje. Uw partner voor handel en industrie. Wij verkopen Gereedschap, IJzerwaren, Materieel, Hang- en Sluitwerk, Bevestigingsmateriaal en PBM artikelen. Vynex verbindingsschroeven voor werkblad mm - stuks. Totaalleverancier van ijzerwaren, gereedschap, barbecues en inbraakbeveiliging.


Dit systeem is voor een bevestiging voor houten plank. Voor het verbinden van twee vlakke platen aan elkaar. Mschroefdraad volledig staalvernikkeld.

Verbindingsschroeven Verbindingsschroef System 32. Ontdek ons ruime aanbod van Toebehoren verbindingstechnieken en ophangsystemen. Stompe meubelverbindingsschroeven.


Verzonken kop met inbusgat ( mm). Geschikt voor meubelverbindingen. Korte Beschrijving: Qlinq Meubelverbindingsschroef Verzinkt 70 . THR is de groothandel in doe-het-zelf artikelen en professionele bouwmaterialen. THR biedt een enorm assortiment aan producten (5artikelen op voorraad! ), merken en concepten voor de doe-het-zelf winkelier en de professionele schilder.


Groot assortiment artikelen voor verbinden en bevestigen. Sierlijke kastverbinders met hoge aantrekkingskracht. De verbindingshulzen zijn resp. De schroefdraad is teruggezet waardoor het indraaien van de verbindingsschroef makkelijker wordt. Vertalingen in context van verbindingsschroeven in Nederlands-Engels van Reverso Context: Voor de bevestiging van componenten die ontworpen zijn om te worden verwijderd of losgemaakt wanneer de stoel voor transport of opslag wordt gedemonteer mag geen gebruik worden gemaakt van verbindingsschroeven.


Voor een uitgebreid assortiment aan plaatmateriaal kunt u terecht bij opmaatzagen. Bestel eenvoudig en snel via onze webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts