donderdag 11 augustus 2016

Osb plaat 9mm

Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Daarnaast is het vanwege het decoratieve uiterlijk ook geschikt voor esthetische doeleinden. Hierdoor is de plaat gemakkelijk te zagen, boren, schaven en schuren.


Bestand tegen lichte vocht.

Voor 12:uur besteld ? Gebruik deze betaalbare OSB . OSB platen 9mm 244x122cm. Vergelijkbaar met die van multiplex en andere structurele bouwplaten. De osb is een stabiel houtsoort dat niet krimpt en bevat gen kwasten of scheuren. PontMeyer heeft osb platen zowel met als zonder tong en groef in het assortiment.


Netto dikte artikel: mm. Indicatie levertijd: Direct leverbaar, voor 15.

Gladder, vlakker, minder diktetolerantie en formaldehydevrij verlijmd. Vandaag bestel eerstvolgende werkdag in huis. Lees meer over bezorgkosten. Een goedkope en snelle manier om een muur of dak af te werken. De plaat is rondom voorzien van een rechte kant.


Door de aluminium lagen aan beide . De grondstoffen zijn hoofdzakelijk. Door zijn natuurlijke houtkleur is O. Het materiaal is watervast verlijmd waardoor de platen makkelijk te bewerken zijn. SmartPly platen van 9mm en dikker behoren, overeenkomstig NEN- EN. Meest gebruikte toepassingen: daken, vloeren, wanden en decoratieve toepassingen in een droge omgeving. Ik ga deze zomer mijn zadeldak renoveren.


Deze zijn met water, kookvaste. Opbouw nu is van binnen naar buiten. Alkreflex 2l-reflecterende folie, 22mm spouw. Houtvezelplaten 3cm uit de jaren 70.

Nu komt de vraag, Kan ik 9mm osbover het huidige dakbeschot schroeven, met daarop . Kwaliteit, Ongeschuur waardoor de plaat een zijdeglans oppervlak heeft. Tegen de muur met de buren hebben wij een wand gemaakt van metal stu isolatiemateriaal en plastic isolatiefolie Bedoeling is om eerst osb platen van. Ik heb groot aantal 9mm osb platen beschikbaar. Wij gaan aan onze woning een aanbouw(enkel gelijkvloers) plaatsen in HSB.


Muuropbouw van buiten naar binnen: facadesteen-spouw-celitplaat-isolatie(steenwol)- osb plaat (2x9mm)- gyproc(of fermacel).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts