donderdag 25 augustus 2016

Sierhekwerk balkon

Bij Dennishekwerken houden we rekening met uw stijl, de mogelijkheden die bij uw balkon passen en uiteraard de veiligheid. De bevestiging en de afwerking van het balkonhekwerk is afhankelijk van de situatie, hierdoor is ieder hekwerk uniek en speciaal voor u gemaakt. De balkonhekwerken worden gemaakt van ijzer . Uw balkon hekwerken geven uw balkon uitstraling en zorgt voor veiligheid.


Hekwerken, sierhekwerk of tuinhekwerk op maat.

Ook is dit hekwerk geschikt voor uw balkon. Admiraal Kunstsmederij uw smid. Bekijk ons ruime assortiment en vraag vrijblijvend een offerte op. Sierhekwerk en metalen poorten op maat gemaakt!


Wij ontwerpen een balkonhekwerk altijd op maat en houden hierbij rekening met uw wens, de stijl van uw huis en uiteraard de veiligheid. Want een balkonhek dient niet alleen mooi te zijn, maar vooral veilig. Nadat wij de juiste gegevens hebben gaan wij uw hekwerk ontwerpen, uittekenen en produceren. U kunt bij Folmer kiezen uit mooie siersmeed .

U heeft dus een uniek, op maat gemaakt hekwerk. Dit wilt niet meteen zeggen dat uw balkonhekwerk duur is, in tegendeel. Elk model balkonhekwerk is mogelijk.


Van een eenvoudig model met rechte spijlen tot een model met sier- of buikspijlen. Ook balkonhekken met glasvulling is geen probleem. Een model naar eigen ontwerp of dit samen met ons uitwerken is ook mogelijk. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Sint-Michielsgestel, NB . Stalen balkonhek u vorm. Hierbij kunt u denken aan een siersmeedhekwerk wat om uw balkon geplaatst wordt of voor uw raam geplaatst wordt. Dit noemen we dan een frans balkon hekwerk. Ieder type hekwerk is uniek en daarom maatwerk.


Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan door hiernaast . Kiest u voor een strak en eenvoudig model balkonhekwerk of heeft u liever een karakteristiek model dat past bij uw al even karakteristieke woonhuis? Ook een balkonhekwerk kan volledig naar uw wensen worden samengesteld.

Het hekwerk wordt op maat gemaakt en vervolgens door onze ervaren monteurs op uw balkon. Professioneel en onafhankelijk advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts