woensdag 17 augustus 2016

Schilderij plank hout

Afmetingen met lijst = 45x35cm (bxh) afmetingen schilderij = 40x30cm (bxh). Geschikt voor fotolijsten en woonaccessoires. KARWEI adviseert het eiken te behandelen.


Dit kan met meubelolie of . Op zoek naar wandplanken?

Bij Praxis vind je de juiste wandpank die past bij je interieur. Bestel de wandplank eenvoudig online via onze website. Vele aanbiedingen bij bol. Wanneer je de plank in dezelfde kleur als de muur schildert, lijkt deze haast onzichtbaar. Maar misschien kies jij juist wel voor een bijzonder materiaal: Hout met de schors er nog aan of een metalen drager.


Mini-galerij met meerdere schilderijplanken. Dit item heeft alle kenmerken van een schilderijplank maar heet een fotoplank.

En zoals we eerder al vaststelden hoef je echt niet alleen schilderijen op jouw plankje te plaatsen. Fotoplank VT Wonen €2– BOL . Deze set van wandplanken is een ware blikvanger in je huis. De wandplank is niet alleen een verfraaiing voor aan de muur, maar ook erg functioneel.


Wandplank Pallet is een stoere wandplank , gemaakt van hout en past helemaal in het interieurbeeld van nu! Handige planken als basis voor een steeds wisselende collectie. Varieer in fotolijsten, boeken, letters, kaarten. De opstaande rand voorkomt dat de fotolijstjes er af vallen.


Kies voor hout zoals eiken of beuken en beits het voor een stoere uitstraling. Boekenplank, zwevende plank , fotolijstplank. Een losse houten wandplank ophangen?


Wandrek of wandplanken met plankdragers? Check nu onze ophangsystemen. Zet mooie ingelijste foto´s of leuke boeken op een plank aan de muur.


Je kan de planken overal voor gebruiken en er van alles op zetten.

Alle houtsoorten kunnen gebruikt worden voor het vervaardigen van een ikonenpaneel als de plank maar goed gedroogd is en vrij van kwasten. Lindehout wordt voor ikonen het meest. Vermijd het gebruik van planken die te zeer vervormd zijn en het schilderen met plassen onmogelijk maken. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Rivièra Maison Wandplank Rustic Rattan - 1cm. Fatboy The Original Fatboy molecube set smoke. Wil je een strakke houten vloer dan kies je de plexplank, wanneer je een robuuste vloer mooier vindt is een grenen of eiken plank de beste keus.


Onze houten vloeren om zelf te schilderen : . Tijdens deze leuke workshop ga je zelf een leuke afbeelding op een houten plank schilderen met bv als thema bv winter, lente, zomer of herfst of iets wat met een thema te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts