maandag 29 augustus 2016

Loghouses belgie

Home Portfolio Essen, Belgie. Ja, wij leveren ook in het buitenland. Afhankelijk van waar het chalet moet worden afgeleverd zullen wij u de extra kosten hiervan voortijdig melden.


Houtbouw woningen met uniek oogstrelend design, uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding, energiezuinig. Met WoodVille design weet u precies wat u aanschaft.

Van Hauwaert voert overal in België werken uit. In het buitenland beperken we ons tot de grotere projecten. U heeft een keuze uit ruim verschillende types woningen. Al deze types zijn standaardmodellen, wat wil zeggen dat we de woning voor u nog verder kunnen personaliseren.


Ook kan ik uw Finse woning of houtconstructie bouwkundig inspecteren en taxeren. Het werkgebied van Luxhout ligt voornamelijk in Nederland en de grensstreken met Limburg, maar beperkt zich daar niet toe. Rovaniemi Log House is a producer of quality log houses and wooden homes from Laplan Finland.


See our wonderful log house collection!

Velzeke - Zottegem - België. Italie, Frankrijk, Belgie , Nederland. East West Log Homes vertegenwoordigt Honka in Nederland en België. Honka bestaat al jaar en met de 22-jarige persoonlijke ervaring van.


Honka heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot de grootste loghouse producent van de wereld. Wereldwijd zijn immiddels al meer dan 70. Na vele experimenten en oriënteren is het ons gelukt om de juiste machines te vinden die op een doeltreffende maar eenvoudige manier van rondhout een loghouse of houten blokhut kunnen maken.


Het systeem dat wij toepassen is een Zwitsers concept. Een voordeel, de hoekverbindingen staan altijd loodrecht boven . Ontbrekend: belgie Passiefhuis : finse blokhut principe , volledig in hout bouwen. We hebben vele jaren in het buitenland . Een loghouses blijft in alle gevallen een loghouse aan de buitenzijde terwijl een houtskeletbouw diverse uitstralingen kan hebben door de diverse soorten afwerkingen. Hieronder aantal standaard modellen ter impressie. Wij leveren voornamelijk projecten op maat.


We produceren en assembleren houtskeletbouw en houtstapelbouw woningen in. Contactinformatie, telefoon, adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts