maandag 29 augustus 2016

Onderhoud waxedwood

De waterwerende eigenschappen van WaxedWood zorgen voor een verbeterde verfhechting en het tegengaan van vochtdoorslag. Dit zorgt voor een vermindering van de onderhoudsbehoefte. De mate van onderhoud van de coating is afhankelijk van de kleur, de oriëntatie en de structuur van het houtoppervlak.


Esthetisch onderhoud : Ja. Houtsoorten: Grenen, Vuren, Siberisch lariks, Western Red Cedar.

Gevelspecialisten afdeling Bouw. Door de keuze voor deze houtsoorten kan met WaxedWood Gold een fraaie uitstraling en relatief weinig onderhoud worden gerealiseerd. Daarnaast biedt de combinatie tussen het hout. Tegelijk met de verduurzaming zijn diverse soorten was ingebracht. De was bevindt zich in de poriën en maakt het hout waterwerend.


Het liefst wilt u een houten product gebruiken maar u wilt geen onderhoud hieraan plegen. Bovendien komt dit Siberisch Lariks uit duurzame beheerde bossen en beschikt het over het FSC- of PEFC-keurmerk. Zoekt u een leverancier die houten gevelbekleding kan verzorgen voor de particuliere én professionele markt?

Denkt u eens aan Foreco. Al onze houtsoorten komen . Lariks Schaaldelen Douglashout Siberisch lariks een fijnjarig houtsoort. Ceder Waxed Wood Cedral Eikenhout Open gevelbekleding.


Niet alleen omdat het een duurzame houtsoort is, en makkelijk in het onderhoud , maar ook omdat het op verschillende manieren afgewerkt kan worden. Dit innovatieve product vergroot de mogelijkheden om met hout te bouwen aanzienlijk. DERAKO gevelsysteem is het nu ook mogelijk dit product op de gevel te verwerken zonder.


Het gevelsysteem laat zich eenvoudig monteren en behoeft vanuit technisch oogpunt geen onderhoud. De gevel is bekleed met Siberisch Lariks WaxedWood en is verbonden met de tuinmuur, die vervolgens naar het volledig in hetzelfde hout uitgevoerde buitengebouw loopt. De oostkant van het huis kijkt uit op de langgerekte tuin met het buitengebouw. In de woning wordt er slim gebruik gemaakt van daglicht, dat onder . Naast het juiste uitgangsmateriaal wordt gezocht naar een optimale bewerking en profilering.


Met een vacuüm druk impregnering wordt het hout verduurzaamd of brandvertragend behandeld. Het verduurzaamde product WaxedWood biedt bescherming tegen . Een houtsoort dat mooi en rustig vergrijst. Ik zag net in de nieuwsbrief van Architectenweb iets over een nieuw type houten gevelbekleding, WaxedWood , leverancier Fareco.


Bekijk deze koopwoning op JAAP.

NL, de eerlijke huizensite van Nederland met het actuele woningaanbod. Online Get Best Cleaning Waxed Wood Floors. Onderhoud en garantie Voor bijna alle soorten houtcoatings is het noodzakelijk om onderhoud te plegen om . En dat is uniek en makkelijk in onderhoud.


Nou de keuze gaat vallen op Siberisch Lariks welke een waxedwood behandeling krijgt om het te verduurzamen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts