woensdag 17 augustus 2016

Kalenderklok kind

Leuk en leerzaam voor kinderen. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Mooie houten kalenderklok waar je kleintje veel van kan leren. Met gekleurde houten knoppen en draaibare wijzers kan het kind zelf meedoen en de dag- en uurpositie aangeven. Met deze kalender leert een kind klok kijken, de jaargetijden, de maanden, het weer, etc.


Bij deze kalenderklok worden pinnen meegelever waarmee je kunt aangeven welke maan etc het is.

Goula houten kalenderklok. Op een leuke manier alles over de dagen, maanden en seizoenen te weten komen. Niet geschikt voor kinderen onder de maanden. Adviesleeftij vanaf tot jaar. Een prachtige grote houten kalenderklok.


De klok helpt kinderen de datum en tijd te leren. Met behulp van de schuifjes kan de dag, datum, maand en zelfs het weer aangegeven worden. Het spelen met deze kalenderklok is zowel leuk als leerzaam en stimuleert de ontwikkeling van de oog-hand coördinatie.


Houten kalenderklok met diverse functies.

Vanaf de kleuterleeftijd vinden kinderen het fijn om iets meer grip of houvast te krijgen op de dingen van alle dag. Bijv: welke dag is het vandaag en welke activiteit hoort daarbij, in welk seizoen leven we en nog veel meer. Leer uw kind met dit hulpmiddel spelenderwijs wennen . Niet alleen leert je kind klokkijken, maar ook de seizoenen, het weer, de maanden en de dagen van de week en maand. Op de houten klok staan alle maanden, de dagen van de maand en de week, het . Kinderen ontwikkelen met deze klok inzicht en gevoel voor het moeilijke begrip tijd en seizoenen. Door deze kalenderklok is het voor kinderen altijd duidelijk waar ze aan toe zijn.


Van de klok lezen ze niet alleen de tijd af, maar leren ze ook over de seizoenen, het weer, de dagen van de week, de maanden en de dagen van de maand. Is het prachtig weer vandaag? Zet dan zelf de klok op het stralende zonnetje. Hierdoor kan je op een visuele manier leren hoe alles samenhangt. Voorzien van twee voorgeboorde gaten om het bord . Deze handige kalenderklok is gemaakt van hout.


Het helpt kinderen om op een speelse wijze de datum en tijd te leren. Deze klok is een handig hulpmiddel om zoiets abstracts als datum en tijd te verduidelijken voor een kind. Mooie educatieve houten kalenderklok van New Classic Toys.


Ze kunnen de dag, de maand en de tijd. Verkooptekst: Een houten klok met daarop maanden, dagen, seizoenen en het weer. Hiermee kunnen kinderen op een visuele manier leren hoe alles samenhangt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts