donderdag 1 februari 2018

Hpl platen

Bekijk nu ons assortiment. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat.


Buiten kwaliteit uv bestendig en wij leveren orginele trespa izeon platen in ral kleuren ook. Platen en Panelen, HPL , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. De platen zijn hard en stijf en voorzien van een UV beschermende en gekleurde toplaag.

Deze materiaalgroep heeft zijn sporen verdient in de bouwsector waar het in zeer grote. Hpl staat voor “High pressure laminate”. Er zijn verschillende producenten van hpl platen die elk een binnenkwaliteit en een buitenkwaliteit op de markt brengen.


De platen van buitenkwaliteit zijn voorzien van enkele uv- beschermende lagen. Unaplex is zowel leverancier van Hpl platen , als Trespa platen. ZOEKT U SNEL HPL PLATEN EN STROKEN van het MERK TRESPA? Maar dan voor veel minder, met betere service?


Trespa Meteon is de merknaam voor de High Pressure Laminate-plaat die speciaal geproduceerd wordt voor buitentoepassingen.

HPL plaat , reststukken, van . Trespa brengt HPL - platen onder verschillende merknamen op de markt, met verschillende kwaliteiten voor binnen- en buitentoepassingen. Leveren doen wij binnen de uur. HPL (high pressure laminate) platen zijn platen die met phenolhars en cellulose als basis onder extreem hoge druk en temperatuur worden geproduceerd.


Wat ontstaat is een zeer harde en stijve plaat die daardoor nauwelijks doorbuigt of uitzet en derhalve prima te gebruiken is bij toepassingen waarbij . Trespa is een van de belangrijkste ontwikkelaars van hoogwaardige HPL - platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en Scientific Surface Solutions. Dit bouwmateriaal wordt geproduceerd door een combinatie van thermosetting, hars en craftpapier onder hoge druk en temperatuur samen te brengen. Deze kunststof platen wordt op hoge druk samengeperst voor optimaal resultaat. Met bewezen uitstekend . Het hoge druk laminaat wordt geleverd als vlakke plaat , met langs de bovenzijde het decor en met een geschuurde rugzijde teneinde een goede verlijming op een drager (type spaanplaat, multiplex, MDF,…) te bekomen.


De hoge druk laminaten PRINT HPL type HGS en VGS voldoen aan de van toepassing zijnde . Viking core EURO zijn kant-en-klare kunststofpanelen in de kleuren wit, crème ( tevens in donkergroen en antraciet leverbaar) De panelen worden toegepast als bekleding van wand of plafond en hebben geen verdere bescherming nodig van oppervlak of randen. Profiteer nu van onze hoge kortingen en ontvang uw HPL op maat. Hpl is ideaal voor de bekleding van gevels, dakranden en sanitair.


Liquidatie HPL - platen. De komende maanden wordt ons magazijn grondig vernieuwd. Telkens per volledig lot.

Essentials Stone Laminaat met een oppervlak van echt leisteen dat volledig tegemoet komt aan de trend van natuurlijke materialen binnenshuis. Essentials Textures Een HPL trendcollectie met bijzondere structuren die het product een extra dimensie geven. Hoge kwaliteit HPL en isolatieplaten voor een scherpe prijs.


Op maat gemaakt door van Viegen. Snel geleverd door heel NL. Hieronder vindt u ons gehele assortiment. By Kleurgamma By Houtgamma By Fantasiegamma.


Zit uw kleur, dikte of afmeting er niet tussen? Dat maakt de huidige generatie Trespa- platen volgens commercieel directeur Aart Jan van der Meijden waar. En in gebieden waar de zon ongenadig hart schijnt, zoals in Florida of Australië blijven de high pressure laminate ( hpl )-panelen uit Weert tien jaar netjes op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts