dinsdag 31 maart 2015

Afscheiding balkon kat

Wij hebben vier katten en wonen op een flat op de derde verdieping nu wil ik een afscheiding op het balkon (laten) maken zodat ze niet op de reling kunnen gaan lopen met het gevaar dat ze naar beneden vallen,mijn vraag is wie heeft dat ook en wie heeft het zelf gemaakt en heeft er voorbeelden van,en . In Nederland hebben we enorm veel kattenliefhebbers en een deel daar van heeft een balkon in plaats van een tuin, maar ook die katten willen wel eens een luchtje scheppen en even op het balkon de pootjes strekken. Zij woont in een flat op 2-hoog, met balkon. Het balkon is voorzien van plexiglas. Ideaal aan te brengen op uw balkon of terras.


Beschermd door een kattennet kan uw kat niets meer gebeuren.

Een simpele manier om tuinbeveiliging voor katten toe te passen, is door ronde buizen over alle lengtes van je tuinafscheiding te plaatsen die beginnen te draaien wanneer je kat er op probeert te springen. Het is de bedoeling dat deze buizen los zitten en meedraaien wanneer jouw kat er op wil klimmen. Wij leveren en monteren kattennetten om zowel gewone poezen als raskatten binnen huis of op balkon te houden.


Durven jullie je katten op een afgezet balkon zonder toezicht te laten? Je hebt twee katten die allebei op hun eigen manier graag buiten zijn. Want niet alle katten zijn huistijgers. Sommige doen graag aan LARP (live-action roleplay) in je tuin: als tijger of leeuw.


Niet alle buren vinden dat leuk, natuurlijk.

Maar het is lastig om katten te vragen om bepaalde dingen niet te doen, . Gelukkig zijn er veel katvriendelijke oplossingen om ervoor te zorgen dat uw kat veilig van het gezonde buitenleven kan. Om katten zoveel mogelijk te weren uit je eigen woonomgeving kun je best beginnen in je tuin of balkon. Er zijn allerlei mogelijkheden om je tuin zo kat onvriendelijk mogelijk te maken. Zorgen dat de kat niet weg kan lopen via het balkon. BV gaas lossjes tegen het de afscheiding spannen.


Ze klimmen er dan niet zo makkelijk in en eroverheen. Ik had wel de voorkant goed afgeschermd. Ik was vergeten om de zijkanten goed af te schermen. De buren kamen vragen of ik mijn kat van hun . Mijn vraag is dus - weet iemand een goede methode om katten op je eigen balkon te houden? Kippengaas, of netten oid?


Ik denk dat ze hoog genoeg kunnen springen om iig aan kant op de afscheiding te kunnen springen en katten aan een lijntje was geen succes. Een balkon kun je prima afzetten. Je kunt panelen van gaas maken die je tussen je balustrade en het balkon van de bovenburen kunt klemmen, afhankelijk van de constructie van je. Voor diegenen die houten schuttingen of muren als afscheiding hebben, is het systeem van Kattenbeveiliging ideaal.


De onderkant kun je eventueel tegen regen en wind afschermen met doorzichtig pvc of dik plastic.

Maak de balken niet te dun. Hieronder staat een link naar een site met veel voorbeelden van kattenrennen en afscheidingen van tuin of balkon. In ieder geval de moeite waard om ideeën op . Geef je balkon een natuurlijke uitstraling met een balkonscherm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts