maandag 30 maart 2015

Ronde stok 10mm

Van trapleuningen en spijlen tot opvulling van ronde gaten en gordijnroedes, deze ronde stok beuken Ø 10mm 100cm is multifunctioneel. De stok is gemaakt van glad beuken, een lichtgekleurde en sterkte houtsoort met korte, dichte vezels die ervoor zorgen dat het hout niet splintert. Dit hout is eenvoudig te verven, beitsen . Ronde stokken - De Stokkenspecialist - Profielaanbod.


Halfronde lijst - Maatwerk - In elke houtsoort leverbaar.

Houten ronde stokken verkrijgbaar in. Afmeting in elke diameter en in diverse lengte. Prijs op aanvraag - Maatwerk. Deze ronde stok van JéWé is de ideale oplossing voor de afwerking van uw trapleuning, gordijnroede, enzovoort. Handig voor allerlei doeleinden.


Zowel binnen als buiten toepasbaar. Na montage kun je aflakken in de gewenste kleur of kies voor een geheel andere afwerking na montage, bi. Koop 10mm Ronde Stok van Betrouwbare Chinese 10mm Ronde Stok leveranciers.

Uw verlanglijstje wordt slechts tijdelijk opgeslagen. om het langer te bewaren. Het gerilde profiel van de stok maakt de stok ook geschikt om deuvels van te maken voor . Laat je creativiteit los op de verschillende diameters en lengtes. Verkrijgbaar in Grenen en Hardhout. Handgrepen en ronde stokken zijn bij ons verkrijgbaar met een diameter van mm tot mm. Ze kunnen volautomautisch gefreesd worden tot op lengtes van meter.


Ook langere lengtes zijn verkrijgbaar, deze worden dan halfautomatisch gefreesd en geschuurd. Ook licht gebogen stukken kunnen volautomatisch en . Salolpoot 2zijdig taps 9x9cm. Salon tafelpoot vuren 9x9cm. Voor diverse hobbyprojecten: maak er bijvoorbeeld een masker aan vast die je vast kan houden, zet aan het uiteinde een ster vast voor en toverstaf of verbind er een aantal en maak een stervorm. Peer Tussenruimte spijlen bij mij is mm.


Rondhoutjes gemaakt van beukenhout in de beste kwaliteit. Beukenhout is bijzonder hard maar de nerf is fijn. Het is goed te bewerken en te draaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts