donderdag 26 maart 2015

Scandinavisch grenen vloer

Scandinavisch grenen groeit in Scandinavië en behoort tot de zachtere naaldhoutsoorten. Houten vloeren plankenvloeren draagvloeren parket! Oregon pine vloerdelen extra breed!


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.

Grenen Parket koop je bij Floorhouse. Dit hout komt van naaldbomen die hoofdzakelijk in Zweden groeien. Deze naaldhoutsoort is over het algemeen een wat zachtere houtsoort met mooie houttekeningen. De kleur van een grenen vloer is licht van kleur: geel tot geelbruin en na het . Deze vloer willen we graag behandelen. De vloer is een belangrijk onderdeel van de woning.


Vooral wanneer je in een huurhuis woont, kan de vloer een grote stempel drukken op de sfeer van de ruimte. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen om .

Deze houtsoorten zijn behoorlijk onderschat. Het uiteindelijke doel was om een perfecte, natuurlijk ogende dennen vloer te creëren. Maar echte dennen vloeren raken snel beschadig terwijl de laminaatvariant in de Sensation-lijn van Pergo het eindelijk mogelijk maakt om ook in drukke ruimtes een grenen vloer te leggen. De delen zijn geel tot geelbruin en zullen na het leggen donkerder worden.


U kunt na het leggen een lak of olie aanbrengen. Als u de vloer zelf gaat lakken moet u een lak gebruiken die . Gedroogde scandinavische grenen vloerdelen. Toch nog een bijkomende info: de grenen waarvan sprake ( de leverancier is een Scandinavische meubel- en houtenvloerenzaak uit Gent) zou een zeer harde grenen zijn uit het hoge noorden. Er is geen groot prijsverschil tussen de eiken en de grenen vloer.


De grenen is zelfs iets duurder. This Pin was discovered by Loenhorst Metaal Barneveld. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Maar ook op onbehandelde vloeren kan je met het Scandinavische merk Faxe uit de voeten.


Logen en verzepen zijn een typische noordse manier om hout zoals een grenen vloer of houtoppervlakken te behandelen. Woca en Faxe zijn zusterbedrijven, waarbij Faxe nog iets zuiverder is samengesteld en daarom onze . Tegenwoordig worden grenen vloeren ook gelegd in meer intensief gebruikte ruimtes zoals een living, waardoor u een Scandinavische look of chalet uitstraling bekomt.

Onze grenen planken zijn allemaal massief. Dit betekend dat onze grenen vloeren niet geschikt zijn voor plaatsing op vloerverwarming. Wanneer u gebruik maakt van. Nieuwe vloerdelen aangebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts