woensdag 11 maart 2015

Hardhouten buitentrap

Lees ons stappenplan voor zelf een tuintrap maken. Een buitentrap aanleggen is bijvoorbeeld handig om hoogteverschil bij uw veranda naar de tuin of van uw tuin naar uw aanlegsteiger op te vangen. Maak een dergelijke tuintrap bij voorkeur van hardhouten vlonderplanken, balken en palen.


Inspiratie van trappen die wij hebben geplaatst. Bekijk hier de voorbeelden uit de praktijk.

ABC trappen maakt het en levert kwaliteit uit eigen fabriek. De Buitentrap wordt, zoals de naam al aangeeft, buiten toegepast. De buitentrap wordt meestal als steektrap, met of zonder afstapbordes, uitgevoerd. De functie van deze trap kan variëren van noodtrap of vluchttrap tot hoofdtrap voor het ontsluiten van een dakterras of balkon.


De trap wordt voorzien van weerbestendige . Soms worden alléén de traptreden gemaakt van weerbestendige hardhoutsoorten als azobé of bankirai en gebruikt men voor de rest van de trap een andere houtsoort. Maar meestal kiest men voor een massieve hardhouten trap of een massieve trap van geïmpregneerd hout. Een houten trap kan ook geschilderd zijn of .

Wil jij deze kant-en-klare trapbalken bestellen? Is er iemand op de hoogte i. Ik ben bij een houthandel gaan informeren, die stellen. Geschreven door Pieter in de rubriek: Tuinaanleg - terras - afsluiting. Eiken houten trap treden, Eiken houten trap treden, Iroko houten Trap treden, Beuken houten trap treden. Meranti houten trap treden, Wenge houten trap treden, Iroko houten trap treden, Beuken Bordes Wenge.


Hardhouten trappen voor u op maat gemaakt. Maatkracht trappen kan speciaal voor uw situatie een trap op maat maken, vraag naar de mogelijkheden. Voor buitentrappen moet er op worden gelet, dat het hout geschikt is voor buiten en door een extra - het best jaarlijkse - behandeling met houtbeitsen ook weerbestendig blijft. Ook in deze trappen zitten prijsvariaties.


De prijs voor een eenvoudige rechte steektrap vanaf is ca. Maar ook een op maat gemaakte buitentrap met houten treden en glazen balustrade behoort tot de mogelijkheden. Deze designtrap voor buiten ligt in een hogere prijscategorie. U kunt via ons voor een voordelige prijs een houten trap aanschaffen, waarbij wij zeer snel kunnen leveren.


Het productieproces van de houten trappen is bijzonder efficiënt en daarom zijn wij in staat snel en tegen een scherpe prijs een houten trap op maat te leveren. Als u vandaag nog een houten trap nodig heeft, dan .

Buitentrappen voor verhoogde terrassen Buitentrappen voor naar het water Buitentrappen voor vlonders en verdiepte tuin Buitentrappen voor tuinen met hoogteverschillen BUITENTRAP op maat TUINTRAPPEN op maat. Bij De Vries Trappen vindt u altijd de trap die u zoekt. U bent verzekerd van een trap die past bij uw woning en uw manier van leven.


Ontdek de kosten en voordelen van de trap van hout! Op zoek naar een Houten trap ? Wij zijn leverancier van kwaliteit houtentrappen voor iedere portemonnee. Bezoek onze showroom in Purmerend wij helpen u graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts