dinsdag 31 maart 2015

Alabastine houtvuller koker

Heb je een houtreparatie op je klussenlijst staan, dan is deze houtvuller perfect voor jou. Je vult er moeiteloos scheuren en naden mee in alle houtsoorten. Bovendien is de houtvuller sneldrogen uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf.


Zo kies je dus altijd voor de eenvoudigste oplossing. Verwijder loszittende delen. Ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn.

Snij de koker boven de schroefdraad open en breng de spuitmond aan. Spuitmond altijd schuin afsnijden. Het product direct in de naden of gaten aanbrengen met behulp van een kitpistool. Voor een glad resultaat: afwerken met een . Met de Albastine Houtvuller in koker (4gr) kunt u moeiteloos kieren, scheuren, naden en kleine gaten in hout vullen. Dit vulmiddel heeft een uitstekende hechting op alle houtsoorten en is eenvoudig met behulp van een kitpistool aan te brengen.


De Houtvuller is uitstekend schuurbaar en is verkrijgbaar in de kleuren . Alabastine Houtvuller Koker , Wit 2ml. Het vulmiddel is sneldrogen uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met.

Eenvoudig aan te brengen met behulp van een kitpistool. Vult kieren, scheuren en gaten in hout tot cm. Ook geschikt voor het vullen van kleine gaten.


Pasteus vulmiddel op basis van polymeerdispersie. Na uur (bij 20º Celsius) overschilderbaar. Bij gebruik buiten minimaal keer overschilderen. Overschilderbaar met alle soorten verf.


Opslag en gebruik niet beneden 5º . Deze vuller is sneldrogend , uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf. Voor het vullen van scheuren en naden in alle soorten hout. Er zijn ook gaten tot cm.


Binnen en buiten te gebruiken. Leverbaar in koker van 4gram. Kant en klaar vul- en reparatiemiddel voor het vullen van gaten en beschadigingen in alle houtsoorten. Voor 23:uur bestel morgen in huis. Afhalen in jouw vestiging.


HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts