vrijdag 20 maart 2015

Vrachtwagenvloer

De Wisa-Trans vrachtwagenvloer is een revolutionaire berkentriplex truck-, trailer - en aanhangwagenvloer met een meerlaagse fenolcoating. De ideale oplossing om hoge belastingen op te vangen. Haar speciale slijtvaste toplaag helpt gegarandeerd de levensduur van uw voertuigen te verlengen. Vrachtwagenvloeren van Cumaru.


Wij leverden het hout voor dit prachtige project. Wij besteden veel tijd aan de kwaliteit van de oplegger vloeren.

De kwaliteit is uiterst belangrijk. De hardhouten oplegger vloer heeft het FSC keurmerk. Wisa-Trans is speciaal ontworpen voor gebruik als truck- en vrachtwagenvloer. Indien u dit wenst zorgen wij ook voor het boren, frezen en zagen. Download hier de PDF-brochure of bezoek de website.


Polywaard is bij uitstek de specialist in het aanpassen en repareren van uw carrosserie! Sterke en duurzame houtsoort. Het is zeer geschikt voor straatmeubilair, geluidsschermen, brug- en steigerdekken, vrachtwagenvloeren en voor andere zware constructies.

Concurrerende producten aluminium vrachtwagen vloer door leveranciers aluminium vrachtwagen vloer en fabrikanten aluminium vrachtwagen vloer worden hieronder vermel u kunt bladeren en het gewenste product selecteren. Bankirai-hout is echter iets stabieler en . Daarnaast bieden we ook de aanverwante producten aluminium vrachtwagen vloer bij . Ook een laadvloer coating? Dit garandeert een optimale aansluiting tussen klep en vrachtwagenvloer. Door het eigengewicht kan bij eenzijdige belasting een hoogteverschil in de breedterichting van de vrachtwagen tot procent van de platformbreedte gecompenseerd worden. Een speciaal beveiligingssysteem zorgt ervoor dat de leveller automatisch de verticale bewegingen van de vrachtwagenvloer volgt.


Mocht de vrachtwagenvloer in horizontale richting bewegen, zorgt hetzelfde systeem ervoor dat de lip op de vrachtwagenvloer blijft rusten en daarmee voor een veilige en soepele overgang. Dit biedt zowel ergonomische als economische voordelen door minder slijtage aan pallet trucks. Voertuigen gaan omhoog en omlaag tijdens het laden en lossen.


Hier adviseren we de FLEXOVOSS gietvloer. Bestaande uit een componenten PU giethars, dat zelfegaliserend zal uitharden tot een slijtvaste en antislip vloer. Geschikt voor het vernieuwen of hersttellen een uiterst slijtvaste en strakke gietvloer . Door gebruik te maken van de bedieningsstang kan de klep in enkele seconden op de vrachtwagen vloer geposi- tioneerd worden. Als de vrachtwagen na het laden wegrijdt, valt de klep automatisch terug tussen de voorgemon- teerde buffers en het perron. Klaar voor de volgende vrachtwagen.


Op Speurders vind je Ratel voor vrachtwagen vloer. Het reduceert het geluid van rolcontainers, palletwagens, heftrucks en metalen voorwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts