donderdag 19 maart 2015

Losse glijbaan hout

Bestway Aanbouwonderdelen - Glijbaan. Glijbanen koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Naast complete glijbanen zijn er ook aanbouwglijbanen.


Deze glijbanen zijn geschikt voor houten speeltoestellen en speeltorens voor op een platvorm van 150cm.

Ontdek ons grote assortiment aan speelgoed en spellen hier. Losse glijbaan S-line voor Platformhoogte 150cm Turquoise. De kunststof glijbanen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Deze modellen zijn van goede kwaliteit. Hier vind u zowel gebobbelde als rechte glijbanen.


Wil je graag een mooie glijbaan kopen voor in de achtertuin? In ons assortiment vind je vele verschillende typen in de vrolijkste kleuren van topmerken als Little Tikes, Smoby en Feber!

Van schattige peuterglijbanen tot coole waterglijbanen om met de hele buurt van te genieten. De glijbanen zijn gemaakt van stevig . Leuk houten speeltoestel met glijbaan (blauw) en schommels (van ee, barneveld). Het onderste gedeelte heeft zitbanken langs alle. Ook geschikt voor kleinere tuin, staat met de hoekpalen in de grond.


Veel mee gespeel maar kids zijn het ontgroeid. Zelf (mee)… Gebruikt Ophalen. Welk speelhuisje van hout past in uw tuin? Er zijn diverse maten speelhuisjes in ons assortiment te vinden, welke altijd passend zijn in uw tuin. Voor de grotere tuinen is er bijvoorbeeld het complete speeltoestel met glijbaan en schommel.


Geen probleem, de losse huisjes staan geweldig in uw tuin. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.

Productomschrijving: Aanbouw glijbaan RVS. Doelgroep: Overhei scholen, kinderdagverblijf en camping. Kinderen jonger dan jaar onder begeleiding.


Drenthen biedt verschillende glijbanen voor echt glijplezier! Naast de accessoires zijn er ook diverse toebehoren verkrijgbaar, zoals een verankeringsset om je huisje nog steviger in de grond te zetten. Een groot aanbod glijbanen in de Wickey online shop, zowel losse als aanbouw glijbanen. Wij hebben een gevarieerd aanbod veilige schommeltoestellen, kinderspeelhuisjes en meer speeltoestellen van rond hout. Bestel uw houten schommel of luxe speeltoestel goedkoop online en profiteer van onze snelle leveringen.


Gadero levert naast houten speeltorens ook trendy zandbakken en losse schommels. Aanbouw glijbaan 2rex groen is een top kwaliteit glijbaan die perfect bij elk speelhuis of speeltoren bij te voegen is. Met hier en daar een versterking van de houten structuur en een likje verf kan deze speeltoren jouw (klein)kinderen nog jarenlang tuinplezier … € 1000. Uw kinderen kunnen straks heerlijk in uw eigen spelen.


Speeltoestellen koopt u snel en eenvoudig op Onlinetuinhout. Laat uw kinderen genieten met de speeltoestellen van Onlinetuinhout. Een speeltoestel is verkrijgbaar in een houten of een kunststof versie.


Deze speeltoestellen zijn gemaakt van zeer. Houten speeltoestel Classic inclusief twee schommels en glijbaan. Onder het huisje mogelijkheid tot plaatsten zand… € 4500.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts