maandag 30 maart 2015

Betonnen schutting aanbieding

Aanbieding planks tuinschermen en antraciete betonpalen en platen. Deze complete schutting is inclusief: plaatsen planks grenen tuinscherm r. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze schuttingen en de bijbehorende prijs. Deze prijs is de basisprijs op basis van meter hoogte.


Toevoegingen kunnen de uiteindelijke kosten hoger doen uitvallen.

De precieze prijs van een schutting in beton zal onder meer bepaald worden door de gewenste afwerking, het totaalaantal meters en de aanbieder. Het is dan ook aangeraden om offertes aan te vragen bij verschillende plaatsers van tuinschuttingen. Zo kan je makkelijk prijzen vergelijken en de voordeligste aanbiedingen. Bij ons kunt u terecht voor complete hout beton schuttingen , of losse onderdelen. Het hout van onze schuttingen is kwalitatief hoogwaardig FSC hout uit verantwoord bosbeheer.


Daarbij krijgt u op grenen jaar en op hardhout zelfs jaar garantie. Bestelt u uw nieuwe hout en beton schutting bij Intergar dan profiteert u . Bij Schuttingworden de betonnen schuttingen aangeboden tegen de laagste prijsgarantie, zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald!

Zet de beton schutting prijzen langs elkaar en je zult meteen het verschil zien! Daarnaast hebben we ook vaker aantrekkelijke schutting aanbiedingen via onze sociale . Beton schutting bestellen doe je eenvoudig bij ons. Wij hebben een uitgebreid aanbod van betonschuttingen met diverse motieven. Bereken eenvoudig online je prijs of kom langs in onze showroom en bekijk onze betonnen schuttingen.


Prijzen van een hout beton schutting vanaf € 5per strekkende meter, inclusief btw. De totaalprijs van uw schutting is afhankelijk van het motief, de afwerking en het aantal hoeken in uw tuin. Bekijk bij Houtbetonschutting. Alles voor uw schutting : betonnen onderplaten, betonpalen, afdekkappen en afdekpetten. Bestel uw hout beton schutting bij Online Tuinhout.


Goedkope geïmpregneerde tuinschermen, onderplaten, sleufpalen en afdekkappen voor duurzame schuttingen. Profiteer direct van onze schitterende aanbieding voor een standaar semi-luxe, luxe hout-betonschutting, betonschutting of betonnen erfafscheiding! Geïmpregneerde schutting planken van 18mm dik en 140mm breed. Schutting is afgewerkt met geïmpregneerde en betonnen afdekkap. Combi- betonpalen met 74cm sponning.


Dubbele rotsmotief betonplaat. Nu vanaf: 11euro per strekkende meter incl.

Standaard hout- betonschutting : Onder Komo- keur geimpregneerd Grenen hout (planks) mm dikke planken geplaatst met zeer fraaie lichtgewicht Combip. De hout beton schutting is een duurzame schutting door de combinatie van beton met een houten tuinscherm daar bovenop. Door de betonpalen en betonnen onderplaten komt het hout niet direct in aanraking met de grond.


Hierdoor kan het vocht er niet direct intrekken en gaat deze tuinafscheiding langer mee. Wij plaatsen schuttingen door heel nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts