dinsdag 17 maart 2015

Stalen poortframe op maat

IJzeren deurframe voor tuindeur op maat snel geleverd in heel Benelux. Plaatmateriaal op maat laten zagen is op bestelling mogelijk! Hier vind u ons assortiment poortframes en aanverwante artikelen om een zeer robuuste deur te maken voor uw schutting of poort.


Ook kunnen wij de deur voor u (op maat ) maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Kan ik het ijzeren poortframe van 2m inkorten naar 75m of moet ik een frame van 5m gebruiken en uitlengen? Het uitgebreide assortiment van Verhoeven GSB. Verstelbaar Poortframe met ophangpunten.


Stalen verzinkt verstelbaar poortframe. Selecteer hier de frame maat. Hartholt Woodworks maakt een groot deel van hun producten speciaal op maat.


Western Red Cedar Tuindeur gemaakt van WRC planken gemonteerd op een gegalvaniseerd stalen frame.

Door gebruik te maken van ijzeren poortframes bent u verzekerd van een zeer stevige tuinpoort. Bij DJS Hekwerken fabriceren wij voor u een poort op maat , waarbij we een invulling geven aan uw persoonlijke voorkeuren. Wanneer u kiest voor poortframes dan kiest u voor een product om uw eigen tuinpoort te creëren op iedere gewenste maat.


U schroeft eenvoudig uw planken op het. Waaruit bestaan onze poortframes. Onze poortframes bestaan uit vuurverzinkt of thermisch verzinkt staal tot micron om roestvorming te voorkomen. Bestel online en voordelig op Nubuiten. Al ruim jaar gespecialiseerd in tuinhout.


A-kwaliteit tegen groothandelsprijzen. De mogelijkheden hiervoor zijn (hard) hout of staal. Het optionele slot van de tuinpoort valt in het poortframe en kan eenvoudig gemonteerd worden. Heeft u een afwijkende breedte maat nodig dan kunnen wij u een frame leveren in elke gewenste breedte tot maximaal 1cm.


Voor een klant in Naarden hebben wij deze tuindeur op maat gemaakt en geplaatst. Intergard Poortframe voor tuinpoort 90x155cm verstelbaar met slotkast. Poortframes verstelbaar met slotkast vuurverzinkt voorkomt dat poorten of tuinpoorten kromtrekken.


Materiaal: verzinkt staal - Binnenmaat slotkast: 180x80mm.

Beschikbare afmetingen (BxH): - 90x1met slotkast: 6euro - 100x1met slotkast: 6 euro - 100x1met slotkast: 6euro. Het verstelbare stalen poortframe wordt geleverd inclusief bijbehorende plaatduimen met verstelbare draadstangen (M14) en . Voor een complete tuinafscheiding hebben wij bij elke tuinschutting een bijpassende tuindeur van Hillhout en Woodvision. Je kunt bij ons tuinpoorten vinden van Douglas hout, hardhout, geïmpregneerd hout en composiet. Ook kun je een verstelbaar stalen poortframe kopen en deze op maat maken en bekleden met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts