dinsdag 17 maart 2015

Professionele tunnelkassen

Met onze foliekassen geniet u van een kas uit het top segment voor een zeer scherpe prijs. We hebben enkel foliekassen van professionele kwaliteit, gemaakt door een fabrikant van tunnelkassen voor kwekerijen. Het frame is gemaakt van dubbelzijdig verzinkte stalen buizen.


Met een diameter mm voor de kleinere . De tunnelkas met rechte zijwanden heeft afnemers uit de hele wereld. De gemakkelijke en snelle opbouw wordt overal gewaardeerd.

De rechte zijwanden zorgen voor meer kasvolume en daardoor meer groeiruimte voor uw planten. Bovendien geven rechte wanden betere werkomstandigheden voor uzelf en uw . Wij starten met de lage tunnels: deze tunnels zijn verkrijgbaar in de doorzichtige polyethyleen, in de polyethyleen met nylon draad verstevig in fleece, in een net, enz. De grote tunnelkassen zijn verkrijgbaar met polyehtyleen (de PE-folie), . Op onze website vindt u informatie over de verschillende kassen, van een hobby kas tot een grote professionele kas.


Wij hopen dat u bij ons vindt wat u zoekt. Daarnaast kunnen wij u geheel vrijblijvend adviseren. Een tunnelkas en een professionele folietunnel voorzien van draaideuren en diverse horrengaas ramen voor het beheersen van de temperatuur in de kas.


De foliehoes is van een zware kwaliteit en is UV-bestendig.

Foliekassen zijn relatief makkelijk en snel te (ver)plaatsen. Het ingraven van de folieflap rondom de . Vind de beste selectie professionele tunnelkassen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit professionele tunnelkassen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Mholf levert een tunnelkas in diverse uitvoeringen en afmetingen. Koop nu online uw tunnelkassen van de beste kwaliteit en laagste prijs!


Tuinkas kopen bij Tuinkasspecialist. Wij leveren u: AC Janssens, Vitavia of Royal Well tuinkassen. Uw tuinkas wordt gratis bij u thuis geleverd.


Overzicht van nieuwe technieken in de bouw van kassen en trends voor de toekomst. Tevens huidige techniek van Venlokassen, breedkappers, boogkassen en tunnelkassen. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Ook een foliekas of tunnel worden bij u thuis bezorgd en u krijgt van ons de mogelijkheid om de producten op factuur te bestellen.


Wij vragen u dan vriendelijk om de betaling binnen dagen na levering te voldoen. Heeft u vragen over het kopen van . Deze tunnelkas heeft een gegalvaniseerd buizenframe en wordt geleverd met een 3micron dikke UV- bestendige gewapende folie. Zowel de voor- als achtergevel is voorzien van een draaideur . Professionele tunnelkassen met gewapende pvc.


De Royal Well Silver Rocket Dis een grote, semi- professionele tunnelkas voor in de tuin.

Het voordeel van dit type kas is dat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen wanneer dat nodig is. Het unieke aan de Silver Rocket-serie is dat deze foliekassen zijn voorzien van een echte draaideur, terwijl andere modellen meestal . Het zijn duurzame serres die door de professionele kwekers gebruikt worden. Tunnelkassen zijn speciaal ontwikkeld voor ons wisselvallige klimaat. Dit zijn tunnelkassen met een oppervlakte van en . Bij ons kunt u allerlei soorten tunnelkassen vinden.


Ons assortiment bestaat uit 19mm en 25mm tunnelkassen. Het verschil tussen beide tunnelkassen wordt hieronder toegelicht. Naast onze tunnelkassen verkopen we ook losse onderdelen: losse doeken en anker kits. Groot of klein bij partytentenshop bent u altijd aan het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts