woensdag 18 maart 2015

Wandborden met tekst zelf maken

Maak je eigen tekstbord. Leuk voor in huis, als kadotje met een persoonlijk tekst of als knutselactiviteit. Ontwerp nu je eigen tekst op hout! Ga voor een persoonlijk cadeau.


Binnen werkdagen heb je jouw tekst op hout in huis.

Stap voor stap uitleg om zelf een tekstbord te maken. Inclusief voorbeelden van tekstborden In Dit Huis, mooi als wandbord of cadeau. Tekstborden zijn erg in.


Je kan ze online bestellen, maar ze zijn ook heel eenvoudig zelf maken. Je bent dan stukken goedkoper uit en het is persoonlijker. Ook leuk als kado te geven.


Wil je een tekst op hout zetten, dan kan dit op de volgende manier.

Neem een houten plankje waar je de . DIY: Zelf tekstborden maken. Voor vier euro een doek gekocht bij de Action, op awat leuke teksten geprint en achter het doek geplakt. Doek tegen het raam gedrukt en de teksten netjes met een scherp potlood over getrokken. Daarna met een dun penseel en zwarte verf ingekleurd. Onze spreukborden worden met veel zorg gemaakt.


Niet met plakletters, maar gedrukt. Er is keuze uit heel veel teksten en quotes in diverse kleuren. Ook je eigen tekst , spreuk, wens of gedicht kan op een van onze tekstborden komen.


We maken met veel plezier een ontwerp voor je. Alle wandborden in deze rubriek worden van echt massief hout gemaakt. Altijd al zelf een tekstbord willen maken ? Vergeet niet bij het opmerkingen veld de naam van de gewenste tekst in te vullen.


De steigerhouten wandborden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Uiteraard worden ook deze borden geheel naar je eigen wens gemaakt. Je kiest zelf de maat, de kleur, de tekst en het lettertype.

Zodra ik bovenstaande van je weet zal ik een ontwerp voor je maken. Zelf ben ik ook al een tijdje op zoek hoe ik het beste teksten of plaatjes kan overnemen op hout. Ik ben op verschillende sites een aantal.


Een wandbord in de kleuren van de herfst is eenvoudig zelf te maken. Ik ga het nu heel eenvoudig oplossen. De herfst is begonnen, het seizoen van de warme kleuren en de vallende blaadjes. Het wordt weer gezellig om binnen te zitten! De prijzen van deze wandborden variƫren enorm en het is niet voor iedereen betaalbaar om deze borden aan te schaffen.


Maar er zijn ook mensen die het misschien wel leuk vinden of zelf deze borden te maken. Dat is helemaal niet zo. Hoe maak je van een dienblaadje (of plankje hout) een naambord voor jouw huis ? Met jouw nummer en de namen van jouw gezinsleden? Zo simpel, zo goedkoop en toch zo stijlvol.


Jij kan het ook eenvoudig ZELFMAKEN en ik laat je zien hoe! Bekijk deze video of scroll door . Vergelijkbaar Ben je op zoek naar een grappig, mooi, origineel of juist inspirerend tekstbord ? Wij bieden je een ruime keuze aan metalen en, door ons zelf gemaakte, houten tekstborden. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden. Zo niet, dan kun je ook een eigen tekst (bord) door ons laten maken.


Eigen teksten wrijven op hout? Daarmee heb je binnen enkele tellen een tekst overgebracht op hout (werkt ook op papier, stof en klei!) Buiten is het nat en er waait een stevige wind. Vind je die tekstborden ook zo leuk, maar heb je geen zin in geplak met letters?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts