vrijdag 27 maart 2015

Salontafel metalen onderstel zelf maken

Zo bouw je zelf een prachtige eikenhouten tafel met stalen frame. En het leukste is om deze tijd te besteden aan knutselprojecten die je zelf tot stand hebt gebracht. Tip: weet welke afmeting jouw tafel moet zijn zodat je de buizen in de winkel alvast op maat kunt laten maken.


Wij ontwerpen en maken namelijk unieke stalen onderstellen voor allerlei soorten tafels. Kom je er zelf niet helemaal uit qua tafelblad en onderstel ?

Tafels van sloophout en schroot, recycling meubelen om zelf te maken. Leuke doe het zelf inspiratie. Deze recycling meubelen zijn.


Door Tim Delger, verweerd metalen bord op een steigerbuis tafelonderstel. Maak een tafel met schokbrekers als onderstel , gebruik fietswielen als steun voor onder het tafelblad. Industriële eettafel maken met stalen tafelpoten?


Dit houten blad is toevallig al een tafel geweest.

Hij maakte een stoere eikenhouten tafel met stalen frame. Het helpt als je de stalen buizen alvast op maat laat maken bij de winkel. Verder is er een groot aanbod tafelpoten uit metaal en inox in verschillende afwerkingen en kleuren.


De bevestigingswijze van de tafelpoten : deze is bij houten en metalen tafelpoten exact hetzelfde. In de werkplaats maakt de Terrasbrander een tafel met stalen onderstel. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Uiteraard kan dit ook met steigerplanken, een oude houten vloer, schuurdeur of sloophout. Van welk materiaal wil je het maken ? En wat voor hout wordt dat dan precies?


Welke kleur moet het krijgen? Bekijk de foto van hofenhuis-nl met als titel Metalen tafelpoten om zelf een unieke industriële tafel te maken. Prijs U poten 1euro en X poten 1euro. Andere vormen, maten en RVS ook mogelijk.


Als je een tafelblad op de kop hebt weten te tikken, moet je nog nadenken over het onderstel.

Hoe groot moet het onderstel worden? Zonder ondersteuning aan de binnenkant en een drukrol aan de buitenkant knikt het metaal aan de zijkanten, waar het steun heeft van de andere . Op zoek naar een metalen onderstel voor een tafel ? Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten tafels met staal onderstel en diverse afwerkingen. Heb jij altijd al je tafel zelf willen bouwen?


Dat is vanaf nu mogelijk en nog nooit zo leuk en makkelijk geweest! Denk bijvoorbeeld aan: Standaard afwerking: een tafel met stalen frame wordt bij ons altijd afgewerkt met een blanke matte lak. De eerste stap is het op maat zagen van alle balken die je nodig hebt om je bureau te kunnen maken. Als de houten frames aan het drogen zijn, kun je alvast beginnen met het op maat maken van het tafelblad.


Bij VanSloophout is dit echter niet het geval, wij maken namelijk alles zelf op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts