maandag 23 maart 2015

Landbouwplastic kopen

Een ruim aanbod landbouwplastic vindt u in onze online agrarische groothandel. Scherp geprijsd en binnen enkele dagen in huis! FVR-Trading levert alleen top-kwaliteit landbouwfolie.


Alle soorten en maten landbouwplastic verkrijgbaar. Oersterke zwarte landbouwplastic verkrijgbaar op Farmersworld.

Op deze pagina treft u diverse handige rollen landbouwfolie aan die u eenvoudig voor diverse toepassingen kunt gebruiken, denk bijvoorbeeld aan: inkuilen voor de Agrariër, . Bent u op zoek naar landbouwfolie? De Boer Drachten heeft diverse maten op voorraad voor een snelle levering! De folie is ook nog eens scherp geprijsd. Bekijk hier ons assortiment.


Voor de eerste afdekking van uw kuilbult leveren wij onderfolie dit is zeer soepele en dunne folie die zich als het ware vastzuigt aan de kuil. Voor bescherming van de landbouwfolie tegen win vogels en andere dieren levert .

Praxis heeft onder andere bouwfolie en dpc-folie in het assortiment. Bestel de bouwfolie eenvoudig via onze website. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Bouwfolie zwart rol 6xm. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Kuilfolie en kuilplastic koop je het goedkoopst bij Landbouwwinkel. Koop of Verkoop wit or zwart op Marktplaats.


De KARWEI bouwfolie 4x6m is een extra dik en sterk bouwfolie dat beschermt tegen weer en win stof, verf etc. In totaal kun je een maximale oppervlakte van m² met deze extra sterke afdekfolie . Beschermt je gewassen tegen de weersomstandigheden. Een rol bevat meter folie van meter breed.


De dikte van het folie is mm.

Kenmerken plantbescherming. Deze folie bestaat uit gecoëxtrudeerde lagen folie in combinatie met kleuren nl. Het verzekert langdurige bescherming van gras- en maiskuilen. Hermetix is lichter en sterker dan de . Als u landbouwplastic wilt kopen kan dat op ons bezoekadres. Als je, zoals jij, blauw of oranje zeil met ringetjes nodig hebt, zou je eens kunnen kijken bij een campingwinkel.


Dit soort zeilen wordt vaak gebruikt als grondzeil in een tent. Door de ringetjes kun je dan tentharingen slaan. Landbouwfolie oftewel recirculatiefolie verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes. Onder meer te gebruiken als onderlaag voor recirculatiesystemen en afdekken van ingekuild gras en maïs. Selecteer een producttype.


Productnr, Omschrijving, Prijs, Levertijd ( werkdagen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts