dinsdag 17 maart 2015

Gevelbekleding aluminium lamellen

Een lamellenwandsysteem klinkt misschien niet zo vertrouwd als het om oplossingen voor gevelbekleding gaat. Het systeem, dat bestaat uit een draagstructuur waarin de aluminiumlamellen worden bevestigd via een uniek kliksysteem, heeft naast de esthetische meerwaarde van de strakke afwerking nog verschillende . Mato, een product van Alu -Coating, staat voor aluminium gevelbekleding op maat. Mato geeft een moderne toets aan je gebouw.


De draagstructuur draagt het volledige lamellensysteem en bestaat uit verticaal geplaatste dragers, gefixeerd op vaste afstanden door middel van bevestigingselementen. Met de Linius- lamellen had Renson al een horizontale aluminium gevelbekleding in het assortiment, maar de verschillende types – onderling combineerbare – verticale lamellen en de bijhorende invullingen creëren een eindeloos aantal extra mogelijkheden voor vernieuwende ontwerpen in het .

Aluminium gevelbekleding. Een gevelbekleding in aluminium is een sterke gevelbekleding die toch licht is. Daarnaast heb je met een gevelbekleding in aluminium geen last van roest en is het een zeer duurzaam materiaal.


Zo kun je lang profiteren van de gevelbekleding en zijn de kosten met betrekking tot het onderhoud . ALINEL: het eerste gevelbekledingssysteem dat verticaliteit en transparantie naadloos combineert. In een open en innovatieve samenwerking slaan Ursus nv en Caan Architecten (Gent) de handen in elkaar. Deze productreeks luistert naar de . Renson Linarte staat synoniem voor een strakke en esthetische verticale gevelbekleding met individuele aluminium lamellen.


En dat resulteert in een uitgebreid pallet aan mogelijkheden.

Houten lamellen in aluminium structuur. Kies je voor de Puma Line STL, dan kies je in één klap voor twee gerenommeerde Belgische fabrikanten. Je garagepoort, voordeur en eventueel rondomliggende gevelbekleding worden voorzien met aluminium lamellen van het merk RENSON. Elk project wordt met de grootste zorg . De lamellen krijgen een poedercoating.


VPT Versteeg is leverancier van gevelbekleding in metaal, cortenstaal en aluminium , geperforeerd of met reliëf led en solar. VPT is naast partner voor gevelbeplating ook producent van plaatwerk voor de bouw zoals geperforeerde panelen en zetwerk. VPT verzorgt het hele traject van engineering, productie, . Hallo, Wij denken eraan om onze zijgevel van onze HOB te bekleden met aluminium lamellen.


Op die manier willen we het schrijnwerk (schuifdeur naar tuinberging en voordeur) iets meer wegwerken. Renson heeft lamellen waarmee wanden, deuren en garagepoorten (L-door) kunnen bekleed worden . Verticale gevelbekleding zorgt voor een nieuwe dimensie in de strakke en pure look waar heel wat (ver)bouwers naar op zoek zijn. Renson had met de Linius lamellen al een horizontale aluminium gevelbekleding in het assortiment, maar met de verschillende types – onderling combineerbare – verticale . WAARMEE HET ALLEMAAL BEGON. Ontdek hier onze reeks ALINEL Type A. De unieke verticale symmetrische en blokvormige lijnen leiden tot een sobere gevelbekleding met tal van innovatieve toepassingen. Ze werd ontwikkeld met uitdrukkelijk oog voor details, zoals hoeken en raamaansluitingen.


Bij Trudoor Alu - lamellen worden zowel de sectionale garagepoort als de rondom liggend gevel belegd met smalle, horizontale aluminiumprofielen.

Deze lamellen worden altijd in ons eigen atelier op maat van de garagepoort in kwestie gemaakt. Het trudoorconcept, waarbij de garagepoort en de gevelbekleding in . Geëxtrudeerde aluminium lamellen zijn daarbij onzichtbaar op verticale houders . Bij de metalen gevelbekledingen onderscheiden we staal, aluminium , koper en zink. Er zijn meerdere systemen: van al dan niet geïsoleerde platen en panelen tot lamellen , cassettes en losanges (ruitvormige plaatjes). Metaal is makkelijk te bewerken en laat diverse vormen toe.


De sectionale garagepoort én de boven- en rondomliggende gevelbekleding worden voorzien van lamellen van RENSON. Dit geheel oogt zeer strak en is een. Zowel gevelbekleding als garagepoort worden in hetzelfde vlak bekleed met aluminium , uitgevoerd in verticale belijning.


Het aluminium kan in een kleur naar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts