maandag 23 maart 2015

Groepsmenu utrecht

Gezellig met een groep diner is geen probleem bij Hemingway. In ons restaurant bieden wij de mogelijkheid om met groepen tot personen te diner. In samenwerking met onze Chefkok stellen we graag een passend menu voor u samen.


Onze ervaren en professionele koks staan elke avond van de week de mooiste, heerlijkste en meest bijzondere gerechten voor u te bereiden. U kunt ook met grotere groepen (vanaf pers.) bij ons genieten.

Bekijk hier onze groepsmenu ! Met rucola, kappertjes, Parmezaan en truffelcrème. Carpaccio van gele biet. Deze ambiance, gecombineerd met elementen uit de moderne architectuur, is doorgevoerd in het interieur en . Ontbijt, lunch, zoet kaart Restaurant De Branding, Utrecht.


Bij ons kunt u genieten van een kop koffie, een borrel met of zonder hapjes, een snelle maaltijd of een uitgebreid menu : Welkom! Hieronder vindt u onze menukaart.

Heeft u speciale dieetwensen, laat het ons dan weten. Klik op onderstaande link voor de menukaart. Restaurant Bis heeft een speciaal groepsmenu voor groepen van tot personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag met u mee.


Uit eten in Utrecht Restaurant? Eten Utrecht bij Den Draeck, de beste van Utrecht restaurants! In deze sfeervolle historische ambiance kun je genieten van echte Hollandse klassiekers als saté en eendenborst. Of kies voor een van onze speciaalbieren. Geniet van onze nieuwe wijnkaart.


Van Heineken pilsener tot een mooie Brugse Zot. The Basket Utrecht vind je midden op de Uithof (USP) in Utrecht. Het is een gezellig grand café met groot zonnig terras en vele mogelijkheden! Vanaf personen hebben wij voor u een speciaal groepsmenu.


Dit is een selectie van de favoriete gerechten. Een 2-gangen diner is slechts €1(voor- en hoofdgerecht), en 3-gangen maar €2per persoon.

Lunch Elke dag tussen half twaalf en half vier kun je bij Hofman Café in Utrecht ook terecht voor de lunch ! Al ver vóór die tijd werd er water gewonnen op en rond deze . Er is natuurlijk een uitgebreide bierkaart met vers getapte Belgische pintjes en heerlijke speciaal bieren op . Bij Popocatepetl Utrecht eet je authentiek Mexicaans in een eigentijdse sfeer. Van verrassende cocktails tot bijzondere bites. VOLLEDIG VERZORGD ONTBIJTBUFFET € 150.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts