maandag 16 maart 2015

Klepbank zonder rugleuning

Het is een romantisch meubelstuk. Uitvoering met stijlvol kussen zoals op de foto afgebeeld is mogelijk tegen een meerprijs. Houtsoort: grenen nieuw nagemaakt. Klepbank zonder rugleuning Faro 1cm.


Deze bank past werkeljk in ieder interieur, van strak en modern tot landelijk.

Perfect voor aan de eettafel, i. Er zijn klepbanken met armleuningen en klepbanken zonder armleuningen. Hoekbank klepbank beide kanten van de bank opbergruimte met of zonder kussens te gebruiken afmeting 1bij 1we wonen bij kalkar. Deze klepbank heeft een schuine rugleuning en een rechte bovenkant. Vind klepbank zonder op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Iedere zondag koopzondag landelijke.

Gedetailleerde omschrijving: We willen graag een moderne, strakke eetbank op maat laten maken. Het liefst een bank met opbergruimte ( klepbank ), zie bijgevoegde tekening. Uiteraard moet het een stevige bank zijn, want er moeten 4 . HOUTEN KLEPBANK MET RUGLEUNING. Het voordeel van de klepbank zonder armleuning is dat je er gemakkelijker langs stapt om aan tafel te gaan zitten.


De klepbank is een ideaal meubel in de eetkamer aan de eettafel. Zonder armleuning zijn de banken iets praktischer: banken zonder armleuning kunnen tussen de poten onder tafel geschoven. De mooiste banken voor aan tafel. Landelijke klepbank met iets schuine rugleuning voor een extra prettig zitcomfort.


Onder de gehele zitting heeft de bank een. De rugleuning van deze klepbanken staan iets schuin voor een prettig zit comfort. Een vriendelijk ogende klepbank dat ideaal is om als eetbank aan een tafel te gebruiken. De zithoogte is hier op afgestemt. Dit lijkt een beetje op mijn tafel met die overstek.


Hier staat wel een klepbank met leuning bij, maar die is een stuk breder dan de tafel waardoor je een opening krijgt om erin te kruipen. Maar dan nog zit de tafelpoot in de weg lijkt mij.

En volgens mij met een bank zonder zijleuningen blijft die poot in de weg . Een klepbank zonder rugleuning , veel opberg mogelijkheden! Kan in allerlei kleuren worden geleverd en de afmeting is ook zelf te kiezen. Deze pin is ontdekt door Oud is Nieuw. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


De bank heeft verschillende namen en door de aanpassingen die je zelf kunt doen wordt het eenvoudig een kerkbank. Dit meubelstuk geeft extra karakter aan je woning. Een greep uit ons assortiment.


Bankje Steigerhout Zonder Leuning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts