woensdag 11 maart 2015

Alabastine allesvuller hout

Vult grove nerven, als klein en grote gaten in hout. Spiegelglad eindresultaat. Door de lichtgewichtformule ook ideaal voor verticale reparaties. Niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal of kunststof. Geschikt voor binnen en buiten.


Je kiest hiermee altijd voor een spiegelglad eindresultaat.

Allesvuller (kant en klaar). Heb je gaten tot 2cm diep in steen, beton en wil je deze vullen? Alabastine biedt je het ideale vulmiddel.


Het is niet alleen slijtvast, maar ook geschikt voor binnen en buiten. Kortom, met dit vulmiddel kom je . Vul en stop gaten met allesvullers uit het uitgebreide assortiment van Praxis. Dit vulmiddel heeft een. Vult zowel grove nerven, als kleine en grote gaten in hout.


Uitstekende hechting op alle houtsoorten.

Schroef- en spijkervast. Product direct uit de pot verwerkt worden. De levertijd van dit product . Voor een extra glad resultaat. ALABASTINE Extra allesvuller hout 5ml. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Slijtvast, universeel pasta. Kant-en-klaar voor gebruik.


Universeel pasta vul- en reparatiemiddel op basis van polymeer dispersie. Poedervormig vul- en reparatiemiddel, hydraulisch afbinden polymeerhars versterkt. Kleur wit, overschilderbaar met alle soorten verf (acryl en alkyd).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts