woensdag 11 januari 2017

Afdekfolie gamma

De extra sterke afdekfolie op rol van GAMMA is multifunctioneel en bij meter groot. Uitermate geschikt voor het afdekken van uw vloer of meubels. Zo blijven uw meubels beschermd wanneer u gaat schilderen, behangen of klussen. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging.

HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. De KARWEI bouwfolie 4x6m is een extra dik en sterk bouwfolie dat beschermt tegen weer en win stof, verf etc. In totaal kun je een maximale oppervlakte van m² met deze extra sterke afdekfolie. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden.


Deze pagina toont afdekfolie folder aanbieding bij Gamma - details. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Topsheets, afdekfolie , rekfolie of afdekvellen.

Deze plastic vellen worden op een pallet gelegd en hebben diverse doeleinden. Leer hier ons gamma aan topvellen beter kennen. Permafix afdekmaterialen zijn toepasbaar als beschermer van vele soorten ondergronden. Verschillende dikten transparante polyethyleen afdekfolie op rol. Beschermt tegen verfspatten, stof en vocht.


De afdekfolie is gevouwen tot een rolbreedte van meter. Afdekmateriaal zoals afdekvlies, afdekfolie , schildersvlies, inloopdeken uit voorraad gelever ook af te halen aan ons magazijn te Antwerpen. Afdekfolie koop je voordelig bij Bestelverf. De rol heeft een lengte van ongeveer 54m en is 65cm bree dus goed voor 35m² . Een absorberend vlies welke veelal gebruikt wordt tijdens natte schilderwerkzaamheden.


Vloerbescherming, Sellco, Stucloper en geavanceerde vloerbescherming zoals zelfhechtend easy floor cover en multi floor cover. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA ! De roller is meter breed en meter lang. Ideaal voor het afdekken van grote oppervlaken vloerbedekking en gladde vloeren tijdens schilderwerken, maar ook bij het behangen of witten.


De folie is minder elektrostatisch . Zo blijven je meubels beschermd wanneer je gaat schilderen, behangen of klussen.

Easydek levert een breed pakket aan afdekmaterialen, zoals Carpet Cover, Floor Cover, Glass Cover. Meer informatie over de verschillen van bouwfolies leest u hier. Vergelijk meer Klusaccessoires aanbiedingen op Beste.


In een paar minuten aan te brengen en klaar. Herbruikbaar, na gebruik op te vouwen. Doorzichtige, lichtdoorlatende, duurzame folie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts