dinsdag 24 januari 2017

Houten vloer oplegger

ATC Houthandel is gespecialiseerd in het maken van oplegger vloeren. Wij zijn toonaangevend op het gebied van het maken van oplegger vloeren. Door onze grote voorraad en eigen machinepark leveren wij . Voor toepassingen op open opleggers worden in het algemeen Bangkirai en Tali gebruikt omdat deze houtsoorten bestendiger is tegen verschillende weertypen.


De ATC trailervloeren hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere trailervloeren zoals bijvoorbeeld multiplex vloeren. Voor trailervloer producten bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

De Broshuis trailervloeren hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere trailervloeren, zoals multiplex vloeren. Wij leveren unieke truck en trailervloeren met een groot aantal mogelijkheden. A-kwaliteit vloerhouten OKAN (TALI) 135xmessing en groef, wordt gebruikt bij de montage voor onze diepladers, semi-diepladers, containerchassis en vlakke opleggers. Vind de fabrikant Houten Vloer Vrachtwagen Trailer van hoge kwaliteit Houten Vloer Vrachtwagen Trailer, leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Daar is het gebruikelijk dat een (semi) oplegger geschikt is om containers te vervoeren, dat er bomen op kunnen en dat er diverse lading mee kan.


Tussen elke plank wordt een verzinkte stalen omega geplaatst voor extra sterkte. In Almelo heeft Wijma een houthandel die is gespecialiseerd in het op maat leveren van verschillende soorten (hard) houten vloeren voor de carrosserie- en. Standaard worden onze plateau opleggers voorzien van luchtvering voor een comfortabele veerweg en rijgedrag. Als stuursysteem kunnen verscheidene assystemen worden .

BE- oplegger Semi-dieplader houten vloer - BE- opleggers. Schuifvloertrailer : oplegger van maximaal 1meter lengte en die is uitgerust met een schuifvloersysteem. Met een schuifvloertrailer kunnen veel verschillende soorten ladingen worden vervoerd: losgestorte (seizoens)producten, afval, hout - en papiersnippers, papierrollen, zware metalen, enzovoort. Je zou het niet verwachten, maar vaak is de vloer in een vrachtwagen van hout. Een stalen vloer is te zwaar.


Hoe zwaarder de auto zónder lading, hoe eerder het maximale laadvermogen is bereikt. Een vervoerder die gewend is met deze producten te werken weet dat een afgebouwde schuifzeilen oplegger eigenlijk geen open trailer is. Daarom beschikt Becx Verhuur over een ruime vloot echte open opleggers , met stevige UNP kantbalken , zware rongen en een hardhouten vloer. Wij zijn een jonge, innovatieve en flexibele leverancier van hoogwaardige houten vloeren voor de carrosserie- en trailerbouw.


Onze klanten profiteren van onze jarenlange ervaring met het inkopen, bewerken, innoveren en leveren van houten vloeren voor de carrosseriebouw. Daarbij staat u als onze klant centraal. Ook de set rijbanen kan worden opgeborgen op de oplegger. De oplegger is voorzien van een 40mm dikke hardhouten vloer en een automatisch vetsmeersysteem dat alle draaipunten gesmeerd houdt.


Het chassis is voorzien van stuks Laxo potten voor het vervoeren van verschillende maten . Onze plateau oplegger is toegespitst op de bouw-, hout - en staalindustrie. Huif opleggers Met borden BPW assen. Huif gesloten opleggers met borden merk jumbo bpw assen trommel hardhouten vloer meerdere op voorraad.


Jeurissen Handel en Verhuur.

André Wagenbouw Balen NV Laadklep renovatie te koop te huur oplegger schuifzeil dhollandia schijfrem constructeur maatwerk AWB semi-dieplader Open semi-dieplader. Gegalvaniseerde tussenschotten. AWB oplegger Schuifzeil oplegger.


Bodem met galva staalplaten. SAF, Aansluitstekker 2xpin, Houten vloer , ABS - Antiblokkeerremsysteem, Schijfrem, EBS - Elektronisch remsysteem, geel, Luchtvering, Hout kapplanken, Zeilachterwan Onderrijbeveiliging, Toolbox, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts