donderdag 19 januari 2017

Thuja wratten

Wratten zijn een vaak voorkomende huidaandoening. Dosering en gebruiksaanwijzing van Thuja Ø druppels. Vogel Thuja Ø NIET INNEMEN. Bij inwendig gebruik is vergiftiging mogelijk.


Voor een optimale werking A. Thuja ook heilzaam bij reuma, zenuwpijnen en virus infectie.

Thuja occidentalis of Levensboom etherische olie bestrijdt wratten en voetwratten. Thuja behoort tot Cipressen, stimuleert menstruatie en verhoogt concentratie bij autorijden. Bij twijfel of een bobbeltje wel een wrat is.


Als er sprake is van een verminderde afweer. Als zelfbehandeling gedurende maanden onvoldoende heeft geholpen. Andere goede wrattenmiddelen zijn:.


Tweemaal daags aanstippen met Thuja oertinctuur en driemaal daags Thuja Dinnemen. Ik heb op verscheidene sites gelzen dat Thuja van A.

Heeft iemand hier ervaring mee? En hoe lang duurde het dat. Op basis van het fysieke-, mentale-, en emotionele persoonsbeeld dat hieruit ontstaat wordt een homeopathisch middel uitgezocht dat bij de klachten van een individu past. De wratten die het meest in de richting van dit middel wijzen bevinden zich echter doorgaans op de kin, op de genitalia of rond de anus.


Ik de volgende dag voor de zekerheid de hele reutemeteut van soas getest. Dus toch doorgaan met condaline. De kleine wratjes zijn inmiddels weg. Hiernaast slik ik ook Thuja Dvan A. Help, zo komen steeds weer terug.


Stip de wrat aan met een in de tinctuur gedrenkt wattenstaafje. Het kon verergeren in de . HOMEOPATHISCH GENEEMIDDEL VOOR INWENDIG GEBRUIK A. Kan naast de uitwendige behandeling met Thuja oertinctuur gebruikt worden. Thuja -olie bevat stoffen die bepaalde cellen van je immuunsysteem kunnen stimuleren die erg goed zijn in het opsporen en doden van virussen of met virussen geïnfecteerde cellen.


Dat helpt om HPV te bestrijden en van wratten af te komen. Breng de thuja -olie direct op de wrat aan, laat de olie enkele minuten intrekken . Bestel Bonusan Thuja Occidentalis 30ml bij de grootste en voordeligste online drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro.

Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig! Voornaamste homeopathische middelen Sepia 5CH: jeukende wratten. Dulcamara 5CH: bij zachte, niet-pijnlijke wratten.


Nitricum acidum CH: bij voetwratten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts