dinsdag 31 januari 2017

Kleine sokkels

De zwarte sokkels marmer hebben glad en glanzend gepolijst uiterlijk. Veel verschillende formaten sokkels op voorraad. Sokkels met een voorgeboord gat.


De sokkels van zwart marmer zijn strak en glans afgewerkt. De opgegeven maten kunnen kleine afwijkingen hebben, de sokkels worden immers op .

Geef een beeldje een luxe en kunstzinnige uitstraling door het op een sokkel te plaatsen. Beeldenmarkt biedt u een compleet assortiment aan sokkels en zuilen uit verschillende materialen. Bronzen Beelden Winkel biedt diverse sokkels en zuilen voor beelden aan. Een stenen sokkel kopen van beton, Hardsteen of ander natuursteen.


Ook om uw sokkel te kopen kunt u bij ons ieder weekend terecht. Voor de openingstijden zie onder verkooppunten. Op deze pagina geven wij u alleen wat.


Zwart en grijs graniet ga gelijk naar de prijslijst.

Voor kleine beeldjes hebben we, buiten de zwart granieten in vele maten, . U vindt in ons assortiment alle sokkels , pilaren en zuilen waaronder tuinsokkels, houten sokkels , plantenzuilen, sokkel met kap en sokkels en zuilen op maat. Ontbrekend: kleine Welke sokkel moet ik kiezen? Veel kunstwerken vinden hun plek op een sokkel van 20xcm.


Een klein object of een product met een smalle voet vormt een sierlijk. Indien nodig kunnen we een gat in je beeld en sokkel boren tegen een kleine meerprijs. Oude ronde houten sokkels. Zeer mooie stukken met rondom klein afschuint kantje.


Heeft u een klein beeldje en zoekt u daarvoor een klein sokkeltje? Dan is dit model misschien iets voor U. Gemaakt van hardsteen, zijkanten gekapt, boven en . IN DE WINKEL STAAN NOG MEER SOKKELS EN ZUILEN. BETONNEN SOKKELS EN NATUURSTENEN SOKKELS.


IN VERSCHILLENDE MATEN EN PRIJS . SOKKELS VAN HOUT In onze voorraad hebben wij ook houtblokken die als sokkel kunnen dienen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts