vrijdag 27 januari 2017

Spant synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen , puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Synoniem voor spant , ander woord voor spant. Hier vind je synoniemen van het woord spant.


Onderstaande woorden hebben ongeveer dezelfde betekenis als het woord spant. Volmer over de constructie van binnenvaartschepen zou het, getuige de tekening, een spant met.

Verwante definities voor inspannen: er je best voor doen 1. Eind zeventiende eeuw wordt het synoniem voor een gaffelzeil met staande gaffel. Een trekplaat, trekbalk, hane(n)balk of haanhout is een horizontale balk die bij spantconstructies een verbinding vormt tussen de beide spantbenen of een eventuele makelaar in de dakstoel nabij de nok. De trekplaat wordt samen met het sporenpaar waaraan hij is bevestigd ook wel het gespan genoemd. De middag is als volgt ingedeeld: 12. Samenwerking is echter niet synoniem aan fusie en gedwongen schaalvergroting.


Een goed beeld van de eigen organisatie . MS eens, maar dit vind ik toch wel een punt waarvan ik zeg wat een zwak excuus om MSN naam te gebruiken. Wist u dat u voorafgaand aan theatervoorstellingen een hapje kunt eten in ons theaterrestaurant in Spant ?

Geniet van de gerechten van onze eigen chef-kok en zijn keukenbrigade. Het theaterrestaurant is geopend vanaf 17:uur op voorstel - lingsavonden, maar later op de avond bent u ook van harte. NITS staat al veertig jaar synoniem voor eigenzinnige en originele muziek, waarbij alles draait om het liedje.


Het WNT spelt overigens hand- en spandiensten, met maar één streepje. Dat is logisch, omdat het vroeger echt om verschillende diensten ging. Vertaling van Sparren naar o. Inclusief synoniemen in meerdere talen.


Minimalisme staat eveneens synoniem voor een modern interieur. Deze stijl straalt serene rust uit maar blijft spannend door met verschillende contrasten te spelen. Licht, veel ruimte, neutraal kleurgebruik en een mix van stijlen vieren bij de minimalistische look hoogtij.


PSV is direct in actie gekomen na het positieve nieuws dat Feyenoord een juridische overwinning heeft geboekt in de belastingzaak rond Graziano Pelle. Rijmen op SYNONIEM VOOR EVENMIN. Wat rijmt er op SYNONIEM VOOR EVENMIN. WOUDRICHEM - De gemeente Woudrichem spant zich in om een Fair Trade Gemeente te worden.


In een Fair Trade Gemeente zorgen inwoners, winkels, bedrijven, maatschappelijke organisaties en de lokale overheid samen voor meer eerlijke handel. Speciaal voor winkeliers, bedrijven en . De betekenis van spant vind je op deze pagina. Er werden verschillende definities van spant gevonden in de woordenlijst.

Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. De hemel spant Als: in weerwil dat. Toverzang: zang der bezwering.


Woord zang is hier weliswaar oneigenlijk gekozen, want de bezweerders. In haer streeck: waarschijnlijk moet dit synoniem luiden met:,,in haar loop. Er is eenige tegenspraak tusschen de twee deelen dezer zinsnede: want een water dat . Deze plaatsen zijn in de Amerikaanse economie synoniem geworden van financiële macht, productie en glamour. Hij spant David een valstrik: deze mag met zijn dochter trouwen op voorwaarde dat hij een bruidsprijs van honderd voorhuiden van . Wat het industrieel moorden betreft? Auschwitz-Birkenau zonder twijfel de kroon.


Kortom, het concentratiekamp is geenszins het synoniem van de holocaust en evenmin van de Tweede Wereldoorlog. Het is zinvol om in het spoor van Wachsmann scherp .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts