maandag 23 januari 2017

Plantensteun hortensia

Plantensteunen worden over algemeen gebruikt bij planten die zware knoppen hebben. Deze knoppen laten de stelen doorbuigen wat een plant niet ten goede komt. De jonge stam en stelen worden middeks de steunen beschermt . Plaats een plantensteun.


Na een flinke regenbui kunnen de flinke, ronde witte bollen zelfs zo zwaar worden dat ze gaan knakken.

Door de planten vroeg in het seizoen . Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Het ronde raster wordt vaak toegepast bij zwaardere planten.


Het groeiraster Umbrella steunt de . Planten, bomen en tuinartikelen gratis in huis? Bestellen bij tuincentrum.

Weerbestendige kunststof plantensteunen met een doorsnede van cm. Ik was op zoek naar een degelijke steun voor mijn hortensias ( annabelle) Deze heb ik nu gevonden! Goede grootte, degelijk materiaal en bijna . Een uniek product van de Tuinfee. Verkrijgbaar in setjes van stuks.


De oog kost per stuks 1€. De oog kost per stuks 1€ Beide soorten kennen ontelbare toepassingen mogelijkheden. We vragen ons af hoe we al die tijd zonder deze steunen hebben kunnen werken.


Onze pinnen en beugels roesten en dat is geen toeval, we willen graag dat de plant in de “hoofdrol” blijft en niet dat een planten steun alle aandacht krijgt. Zorg voor de broodnodige ondersteuning van planten en groenten en vermijd dat ze geknakt worden door een fikse zomerse regenbui, de wind of een al te rijkelijke bloei. Bouw met behulp van onze kant-en-klare bouwpakketten ultrasnel dé perfecte plantensteun voor jouw . Sommige planten, zoals bomen en sierstammen zijn steunbehoevend. Annabelle hortensia na een zomers onweer.


Voor deze planten beschikken wij over tallen soorten steunpalen en bamboestokken. Naast deze palen hebben we ook halfgebogen ijzeren plantensteunen , speciaal om Hydrangea . Deze hortensia onderscheidt zich van andere soorten door zijn lange pluimen en rechtopgaande groei.

Wil je een hortensia compact en mooi houden, dan moet je hem in het voorjaar snoeien. Let bij hortensia snoeien op met welke soort je te maken hebt. Ring (halve cirkel of een derde van een cirkel) van groend geplastificeerd staal. Te plaatsen aan het begin van het seizoen, aan grondpinnen. Van hard verzinkt gecoat staal, roest niet.


Bij AVRI Bloem- en Tuincentrum kan je terecht voor al je tuinmaterialen, waaronder de plantensteunen van Peacock.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts