dinsdag 31 januari 2017

Suar wood tafels

Suar boomstamtafels met unieke afwerkingen en een perfecte bescherming. Kies uw favoriete afwerking en onderstel in staal of rvs: een boomstamtafel op maat! Een schitterende tropisch houten tafel van het soort Suar. Deze boomstamtafel is in elke ruimte een echte eye-catcher. Ieder Suar blad is uniek.


Woodindustries levert mooie teak suar boomstambladen onbewerkt uit een stuks, unieke exemplaren en uit te kiezen in showroom of loods.

Onafgewerkt al vanaf 3euro, kom gerust eens langs. Supermooie suar wood tafel ( ook wel boomstam tafel genoemd), gemaakt uit boomstam. Ondertstellen zijn in diverse varianten te verkrijgen, van hout tot ijzer.


Vind boomstam tafel suar op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Boomstam tafels zijn hot, de prachtige tekening van het Suar wood geeft enorm veel sfeer aan de ruimte.


In combinatie met stalen . Grote zware massieve Suar - Wood tafels uit stuk 250cm lang breed 100cm naar 86cm hoogte blad top 76cm blad dikte 10cm Te bezichtigen en op te… € 1. BOOMSTAMTAFEL SUAR UNIEK.

Mooie unieke boomstamtafel van suar hout. Elke tafel heeft zijn eigen vormen die afkomstig zijn van de vorm van de boom. Robuuste houten boomstamtafel online kopen.


Een robuuste houten boomstamtafel kopen? Dat doet u bij Trendyhout! Suar bomen zijn makkelijk te herkennen aan hun karakteristieke parapluvormig bladerdak. WIJ ZIJN SPECIALIST IN HET . Onze boomstamtafels zijn verkrijgbaar in twee houtsoorten: Suar Wood en robuust eiken. De boom is niet bedreigd en . Suar kenmerkt zich door zijn prachtige kleurschakeringen en grillige vlamtekeningen.


De Suar- tafels zijn gemaakt uit één plank, waardoor dit nog mooier tot uiting komt. De robuuste eiken tafels zijn gemaakt van rustiek Europees . Wij bieden handgemaakte massieve eiken meubels aan. Wij leveren de suar boomstammeubels uit stuk massief hout, hierdoor . Steigerhout, steenschotten, BarnWood. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een goed alternatief en hebben dat gevonden met suar hout van de regenboom (rain tree). De tafel wordt geleverd in een set van drie delen : een groot stuk voor het blad en twee kleinere voor de poten.


Exclusieve boomstambladen Exclusieve hardhouten boomstam tafel. Origineel Suar Wood (hardhout uit Indonesie) Deze tafelbladen zijn te combineren met diverse onderstellen.

Bladen zijn te verkrijgen in de volgende lengtes 100x60xprijs 1euro en 120x60xprijs 1euro. Er zijn meerdere onderstellen mogelijk. Onderstel van de foto kost euro. Tafel van boomstammetjes Koin salontafel materiaal cirkels . Wij zorgen voor de nodige warmte en sfeer.


Verkoop en verhuur van meubelen en decoratie: Suar - wood boomstamtafels. Vuur(salon)tafels, -zuilen, -wijntonnen,… Aankleden van events en openingsrecepties met een persoonlijke toets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts