donderdag 19 januari 2017

Lidl garantie

Wat is de garantietermijn op . Wettelijke garantie consumptiekoop. Als consument hebt u ook gedurende jaar na de datum van aankoop (of latere levering) recht op de wettelijke garantie betreffende de verkoop van consumptiegoederen voor een gebrek aan overeenstemming van het goed. Het gebrek dient binnen de twee maanden vanaf de . Bij Lidl vinden we het belangrijk dat u een duidelijk antwoord krijgt op uw vraag.


Een een selectie van de meest gestelde vragen staat hieronder.

Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Waar vind ik de telefoonnummers van jullie filialen?


Het is niet mogelijk rechtstreeks contact op . Bovenstaande beperkingen van . Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Lidl makkelijker en persoonlijker te maken. Zo kunnen wij samen met onze partners advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen op social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met de verwerking van de verkregen gegevens.


Maanden geleden kreeg ik problemen en nu speelt hij niet meer af,maar je kan er ook geen nummers meer op downloaden.

Er staat jaar garantie op,dus wil hem laten nakijken. Gebeld met de Lidl ,die zeggen je moet contact . Op een product dat ik heb gekocht bij een Lidl in het buitenland zit gewoon garantie , maar kan ik deze dan ook terugbrengen bij een Nederlandse Lidl ? Mag Lidl garantie (maanden oude elektr.onderdeken en of een TV app.) afwijzen met de mededeling:U moet zelf de garantie regelen met de fabriKant in WINSCHOTEN! STUUR HET MAAR NAAR ONS OP DAN ZULLEN WIJ DE ZAAK BEKIJKEN!


IS DIT NIET IETS WAT LIDL . Wanneer je bij Lidl een electro apparaat koopt, en dit tijdens de garantieperiode defect raakt, moet je van Lidl zelf contact opnemen met de fabrikant. Dit is tegen de wet in, lever je toestel gewoon binnen in de winkel van aanschaf en zij moeten zorgen dat het in orde komt. Laat je niet intimideren door de . Maximale wastemperatuur matrastijk. Indien matras niet bevalt, terugbrengen naar verkoper? Ja, binnen dagen kosteloos terugsturen, aankoopbedrag krijg je terug.


Ik lees elders op dit forum dat Lidl niet moeilijk zou doen over bonnetjes. Reactie Lidl : geen garantie. Ik heb een andere ervaring! Mijn reactie: maar ik kan wel de . Garantie stelt bij Lidl niks voor.


Pas laptop gekocht, is kapot op februari aangemeld bij de service, op februari een standaard mailtje. Wenn Sie mit dem Kauf eines Lebensmittels unzufrieden sin können Sie die Ware (max. Stück pro Artikel) zeitlich unbefristet und ohne Vorlage des Kassabons zurückgeben und erhalten Ihr Geld zurück.

W, slechts € 1een koopje! Je kan je voorstellen dat dat, met al dat geknutsel aan de pajero, goed van pas komt. Nu dat ding werkte een paar weken prima totdat tijdens het beitelen, tada. Iemand ervaring met de diensten na verkoop en garantie van Lidl , meer bepaald voor een Silvercrest produkt. Onze DVD speler had de geest gegeven.


Jacuzzi, Lidl nieuw in doos met factuur en garantie. Te koop splinternieuwe jacuzzi, nog in de doos met factuur. Automatisch opblaasbaar met ingebouwde pomp… € 3500.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts