woensdag 18 januari 2017

Gaaspaneel 180x180

Gaaspaneel verzinkt afm 180x1dikte 4mm, maas 10cm. Tevens is het mogelijk om tegen deze gaasmatten een riet-, wilgen- of heidemat te bevestigen. Dit geeft een zeer natuurlijk effect en biedt direct privacy. Schutting gaas zwart gecoat, zonder houten rand.


Het schutting gaas is door de afwerking in het zwart extra stijlvol en toepasbaar in elke tuin, van klassiek tot modern. Kleurige klimplanten komen extra tot hun recht door het zwarte lijne.

Alle in zeer goede staat. Op te halen in apeldoorn. Liever een groene tuinafscheiding in plaats van hout. Dat kunt u met dit gaaspaneel realiseren. Merk: Outdoor Life Products.


Typenummer fabrikant: Nee. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.

HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Kaderschutting Forte met gaaspaneel 180x1cm. Deze elegante tuinschutting is vervaardigd uit een composiet lijst van 45xmm in combinatie met zwart gecoat gaas meten maaswijdte van 10x10cm.


Stevig en onderhoudsvriendelijk. Composiet is gemaakt van s. Draaddikte mm maas 5xcm. Goedkoop bij LoRas Emmeloord. Dit gaaspaneel heeft een afmeting van 1bij 1centimeter en is gemaakt van gegalvaniseerd staal. De maaswijdte, dat is de grootte van de openingen, is 15xcm.


Hierdoor is dit gaaspaneel bij uitstek te gebruiken als basis voor het maken van een tuinafscheiding. Het paneel is bijvoorbeeld toe te passen als basis . Gaas schutting hardhouten rand 45xzwart betongaas schutting. Hardhouten gaas schutting exclusief met zwart gepoedercoat betongaas. Door de 50xmaas kunt u de gaaspanelen ook goed gebruiken als voliere, hondenkooi of schanskorf. Ook zorgt dit ervoor dat er minder snel roest optreed.


Alhoewel de meeste roest voorkomen wordt door de verzinking, kan er wel een zeer lichte roestaanslag onstaan na een tijdje. Echter zal dit de sterkte van het gaaspaneel niet beïnvloeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts