maandag 16 januari 2017

Composiet twinson

Een terras in hout oogt erg mooi maar vergt veel onderhoud. Terrasplanken in composiet bieden het perfecte alternatief. Lees er hier alles over!


Stel je voor: een gevel die de authenticiteit van hout uitstraalt, maar tegelijk robuust, waterbestendig en onderhoudsvriendelijk is. Houtcomposiet gevelbekleding als trendy gevelafwerking of als .

Klik hier voor gratis kleurmonsters en verkoopadressen. Twinson combineert de voordelen van PVC én hout. Terras- en vlonderplanken composiet twinson dankzij de natuurlijke uitstraling vormen de terrasplanken een perfecte harmonie met de omgeving. Wilt u een mooi houten terras in de tuin?


Prachtig houtcomposiet en onderhoudsvrij. De perfecte combinatie van hout en PVC, dat is Twinson. Een materiaal dat het natuurlijke uitzicht en het warme gevoel van hout feilloos combineert met het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de onderhoudsvriendelijkheid van PVC. Eenvoudig te plaatsen dankzij tand- en groefsysteem en .

Bekijk ons assortiment op Tuinhoutmarkt. Je bent meestal verplicht te werken in de lengte. Ventilatie voorzien is nodig. Wij zijn ook op zoek naar houtcomposiet terras met kleur van ipé hout. Alle suggesties zijn welkom.


Tuinomheiningen in composiet. Schoonheid en functionaliteit gaan hand in hand. Deze tuinschermen brengen de beste kenmerken van hout en PVC samen: het natuurlijke uitzicht en het warme gevoel van hout, en het onderhoudsgemak . Reeds meer dan jaar levert Deschacht aan de veeleisende, kwaliteitsbewuste bouwprofessional en doe-het-zelver een uitgebreid gamma van Riolerings- en. Met een composiet terras verenig je namelijk de beste eigenschappen van hout en de duurzame kwaliteiten van kunststof. Hierdoor ziet een terrasplank van composiet er net zo uit als een hardhouten plank in Bankirai of Padouk.


Duurzaamhei gemakkelijk te monteren, waterbestendig en bovendien splintervrije terrasvloeren gegarandeerd! Een composiet terras aanleggen is een verstandige keuze. Wil je een tuinterras aanleggen dat oogt als een houten terras, maar veel duurzamer en onderhoudsvriendelijker is?


We stellen je graag onze nieuwe, hoogkwalitatieve massieve terrasplank in dit gebruiksvriendelijke materiaal voor. Ontdek de voordelen en … maak .

Planchetten of sidings in hardschuim PVC, afgewerkt met matte lak, folie in houtstructuur of geextrudeerde PVC met geborstelde houtstructuur. Het natuurlijke, warme uitzicht van hout én de duurzaamheid en . Dus voor zowel frequent gebruikte tuinterrassen als druk belopen terrassen op commerciële of openbare . See more ideas about Cladding, Composite cladding and Decks. Het systeem wordt vervolledigd met aluminium hulp- en afwerkingsprofielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts