maandag 16 januari 2017

Houten rendierkop

Bloomingville Rendierhoofd - Hout. Dit rendierhoofd is erg originele kerstversiering. Hang hem aan de muur in de woonkamer of kinderkamer. Maak deze houten Rudolf extra feestelijk door hem te versieren met wat slingers of kerstlampjes.


Houten rendierkop , hangend model.

Een decoratieve houten rendierkop , op een achterschild. Leuk voor aan de muur in de kamer, gang, kinderkamer of om kado te geven. De kop is van geschuur onbehandeld berken multiplex. Hij wordt als eenvoudig bouwpakket gelever u heeft geen lijm of gereedschap. U bent op zoek naar originele kerstversiering?


Bestel dan nu het houten rendierhoofd bij Voordeligproduct. MDF Rendier Rendier kop. Stel een vraag over dit product.

Als u vraag nog niet is beantwoord hieronder vul dan het formulier in. Mijn vraag is: Naa( optioneel). Makkelijk om zelf in elkaar te zetten. Muurhanger Rendierkop Hout? Je vindt het bij Lobbes.


Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Decoratieve houten rendierkop. Breng de kerstsfeer in huis met je eigen creaties. In dit filmpje maken we een rendier. Deze leuke, duurzame houten rendierkop zal een prachtige eyecatcher worden in uw woonkamer of kinderkamer.


Betaalbare houten muurdecoratie. Ecologisch verantwoord interieurdesign. Zet deze houten rendierkop in elkaar en creƫer zo een uniek decoratiestuk als finishing touch voor je muur! De deeltjes schuiven heel gemakkelijk in elkaar en kunnen zonder gereedschap bijeen gepuzzeld worden. Te koop bij SpeelgoedFamilie.


Maak je kerstdecoratie compleet met deze houten rendierkoppen. De antiek witte kleur en de kralen om het jute touw halen de kerst trend naar jouw woonkamer.

De rendier heeft een landelijke uitstraling. Gemakkelijk op te hangen. This Pin was discovered by judith baay. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Op werkdagen voor 21:bestel volgende dag in huis. Wij bezorgen ook op zaterdag! Wij waarborgen en streven altijd naar. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten. Vele gingen u voor en wij bedanken hen voor de beoordelingen, wij streven naar een uitstekende service.


Geen scherpe randjes en daarmee zeer geschikt voor pannen met een anti- aanbaklaag. Wit houten rendierkop met gewei online kopen bij webwinkel JanJuup.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts