dinsdag 17 januari 2017

Vierkante tuintafel 150x150

Tenzo Vierkante Eettafel Flow LX BX HCm - Eiken Tafelblad - Metalen Poten. Kartell - Zooom Vierkante Tafel - Zwart. Wil je een voordelige vierkante tuintafel kopen dan heeft Tuinmeubelen. Heerlijke grote houten tuintafel in zeer goede staat merk bois le duc tafel is lichtgrijs gelakt.


Op zoek naar een vierkante eettafel? U bent bij de Tafelfabriek aan het juiste adres.

Wij ontwerpen en maken uw tafel geheel naar wens. Onze blank teakhouten tafels zijn dan dé oplossing. Het teakhout zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling.


Het hout in combinatie met het strakke en toch tijdloze design zorgt ervoor dat u jaren kunt genieten van deze tafels. Lekker buiten eten aan een steigerhouten vierkante tuintafel ! Afmetingen De hoogte tot de onderkant van het tafelblad is 69cm. Blokpoten Je hebt de keuze tussen 13cm en 23cm blokpoten.


Kies hierboven uit de opties. Alle bankjes worden zo gemaakt dat je deze gemakkelijk .

In een kleine ruimte is dit een ideaal model. Bekijk bij viavtwonen meer dan 7vierkante tafels en kies de beste uit. De Skagen vierkante eetkamertafel is eenvoudig van uitvoering maar door de mooie combinatie van een grijs tafelblad en een wit onderstel heeft het ook niet meer nodig.


Kijk ook eens bij de andere meubels van serie Skagen. Prijs is inclusief BTW Gratis Blackwash, Greywash, Brownwash of Whitewash Extra beschermlaag op het tafelblad Prachtige tafel Vierkant Blok Wilt u een andere afmeting? Dan kunt u het informatieformulier invullen.


Kijk HIER voor de actuele levertijd. Vierkante eettafel en eettafels zijn in diverse afwerkingen, modellen, formaten te bestellen. Verscheidene houtsoorten zoals teak , blank eiken , oud eiken. Behandeld met naturel olie of een white wash. Zeer mat gelakt of onbehandeld kan . Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld.


Beschermhoes voor een ronde grote tuinset. Geschikt voor een ronde tuintafel ( Ø1cm) met vier of zes tuinstoelen. Ook geschikt voor een vierkante tuintafel ( 150x1cm) met vier tuinstoelen.


Het materiaal van de beschermhoes is PE weefsel in de kleur groen en is waterdicht en UV bestendig . Rustiek eiken onderstel met strak rechthoekig stenen blad. Modern Vierkant 1x 1cm.

Klik op de foto voor meerdere afbeeldingen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts