dinsdag 17 januari 2017

Wit dekzeil

Vind wit dekzeil op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. In onze webwinkel heeft u ruime keuze uit verschillende kleuren en afmetingen afdekzeil ! Veilig online bestellen. Vele aanbiedingen bij bol.


Stevig PE afdekzeil van 1gr.

De dekzeilen zijn rondom voorzien van stevige aluminium zeilringen (elke 1cm.) De afdekzeilen zijn zijn ideaal te gebruiken op de bouw , bij feestjes, . Afdekzeilen koop je eenvoudig online bij bol. Gebruik bij het klussen afdekfolie als vloerbeschermer. Zoals een stucloper, dekzeil , beschermfolie of grondzeil. Al het afdekmateriaal vind je bij GAMMA.


Dit Sencys dekzeil is uit polyethyleen gemaakt en heeft aluminium oogjes geplaatst op één meter van elkaar. Met deze, kunt u uw tuinmeubels, uw zware. Ideaal tijdens dakwerken, of als tijdelijk dak tijdens werkzaa.


Licht in gewicht, zeer sterk en scheur vast, soepel en plooibaar, ook bij lage temperaturen, 1 waterdicht, rotvrij en goed bestand tegen chemicalien etc.

Elk kleed rondom voorzien van een gelaste zoom met om de meter ogen. Let op: de gegeven maten zijn snijmaten, dekzeil ,kan iets kleiner zijn. Ook is deze afdekzeil geschikt om te gebruiken als grondzeil. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan dekzeilen.


Bekijk hier ons online aanbod. Universeel dekzeil in verschillende kleuren en maten - lichtgewicht, waterdicht kleed - aan de rand voorzien van ogen op elke meter. Materiaal: polyethyleen. Kwaliteit Economy - 1grams. Beschikbare kleuren: groen, blauw, oranje en transparant wit.


Verkrijgbare maten wit : 2x3m, 3x4m, 4x6m, . In onze webshop kunt u meerdere kleuren dekzeilen bestellen, namelijk blauwe dekzeilen, groene dekzeilen en de populaire witte dekzeilen. Een super sterk 1 PE wit dekzeil , is waterdicht en weerbestendig. Dekzeilen in de kleuren blauw, groen en wit.


Ideaal dekkleed voor het beschermen van uw boot tegen het weer. Als u het dekzeil invouwt is het ook ideaal te gebruiken als stevige afdekhoes. De zeilen zijn verkrijgbaar.


GAMMA dekzeil 1g 4xm Korting. Alleen in de winkel te koop. Alle onderdelen voor uw huishoudelijke apparaten.

Review dit product als eerste. Op zoek naar een wit dekzeil voor bijvoorbeeld je marktkraam? Wij hebben het op voorraa dus snel in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts